Connect with us

Α1' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ηρακλής Κυπαρισσίας – Νέος Άρις 1-5: Σοβαρεύτηκε και νίκησε

, Ηρακλής Κυπαρισσίας – Νέος Άρις 1-5: Σοβαρεύτηκε και νίκησε

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ ως το 61′, ωστόσο ο Νέος Άρις σοβαρεύτηκε και με τον Τσίκληρα να σημειώνει “χατ-τρικ” έφτασε στην άνετη εκτός έδρας νίκη επί του Ηρακλή Κυπαρισσίας με 5-1.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους “πετεινούς” και προηγήθηκαν μόλις στο 11′ με τον Αριδά.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με τον Τσίκληρα στο 61′.

Στο 65′ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ο Ντέρκα είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία, γεγονός που έγειρε την… πλάστιγγα υπέρ του Νέου Άρι.

Με 10 παίκτες ο Ηρακλής ήταν αδύνατο να βρει λύσεις κι έτσι στο 73′ ο Καραβατάς σημείωσε το 1-2, κάνοντας την ανατροπή στο ματς.

Στη συνέχεια ο Τσίκληρας πήρε το… όπλο του πετυχαίνοντας δύο ακόμη τέρματα, στο 78′ και στο 83′, “εκτοξεύοντας” την διαφορά στα τρία γκολ (1-4) και ολοκληρώνοντας το προσωπικό του σόου.

Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κιοφίρι, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 65′ αντί του Αναστασόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί η ομάδα του Παναγιώτη Πεφάνη τα πηγαίνει καλύτερα εκτός έδρας, αφού σε τρία παιχνίδια έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία, έναντι μιας νίκης και τριών ισοπαλιών στο “σπίτι” της.

*Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Νέου Άρι ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ηρακλή για την άψογη φιλοξενία και επιφυλάσσεται να την ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.

Ηρακλής Κυπαρισσίας (Γιώργος Λυδιώτης): Κολοσκόπης, Τζαβαλάς, Γκεϊβελόπουλος, Κίτος, Αριδάς, Αντωνόπουλος (65′ Γεωργιόπουλος), Μπράβος, Ντέρκα, Πλάκας, Καραχάλιος (72′ Μαδούρης), Γκίνο.

Νέος Άρις (Παναγιώτης Πεφάνης): Ταχταμπάς, Ασημακόπουλος, Τσιριγώτης (27′ Κυριόπουλος), Μπαστακός, Σαρρής, Αναστασόπουλος (65′ Κιοφίρι), Σκαλιώτης (88′ Θεοδωρόπουλος), Δρογγίτης, Καραβατάς (78′ Μπουζαλάς), Κυριακούλης, Τσίκληρας.

Διαιτητής: Ε. Ζαρακοβίτης / Βοηθοί: Κ. Ηλιοπούλου-Γ. Βανικιώτης

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Α1' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ