Connect with us

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Καλαμάτα- Τρίγλια 1-0: Έμεινε ζωντανή με Οσμάναγκιτς

, Καλαμάτα- Τρίγλια 1-0: Έμεινε ζωντανή με Οσμάναγκιτς

Τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της πήρε η Καλαμάτα και μαζί οξυγόνο για να συνεχίσει την προσπάθεια παραμονής στη Football League.

Η Μαύρη Θύελλα κατέβαλε δύσκολα 1-0 την Τρίγλια στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας, καταδικάζοντας επί της ουσίας σε υποβιβασμό την ομάδα της Χαλκιδικής, η οποία παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας.

Χρυσός σκόρερ για τους μελανόλευκους ήταν και πάλι ο Οσμάναγκιτς, ο οποίος είχε υπογράψει και το τρίποντο απέναντι στον Διαγόρα πριν δύο εβδομάδες.

Οι Μεσσήνιοι έφτασαν τους 18 βαθμούς και προσπέρασαν στη βαθμολογία τον Ιάλυσο, το ματς του οποίου αναβλήθηκε και περιμένουν να δουν τι θα γίνει στα αυριανά παιχνίδια των ομάδων της ουράς, κυρίως του Ασπροπύργου και του Θεσπρωτού.

Με αλλαγές στην 11άδα

Με δεδομένες τις απουσίες των τιμωρημένων Στεφανάκου, Νατσιόπουλου, ο Νίκος Αναστόπουλος παρέταξε 11άδα με αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς στο Βόλο.

Κάτω από τα γκολπόστ κάθισε για πρώτη φορά ο Γιάννης Μαντζάρης ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας επέστρεψε ο Κωνσταντινόπουλος, Το δίδυμο των στόπερ αποτέλεσαν οι Τριποτσέρης, Γκιοατά και δεξιά παρέμεινε ο Τόλι.

Χριστοφιλέας Ζαχαρόπουλος, Οσμάναγκιτς τριάδα στο κέντρο, Μπουσμπίμπα αριστερά, Ηλιόπουλος δεξιά και κορυφή ο Ελ Ιντρίσι.

Το ματς

Σε ένα ακόμη παιχνίδι η Καλαμάτα δεν μπήκε καλά σε αντίθεση με την Τριγλία που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στα πρώτα 20 λεπτά οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν απόλυτα δείχνοντας ξεκάθαρη επιθετική διάθεση και είχαν τις φάσεις να μπουν μπροστά στο σκορ,

Μόλις στο 6ο λεπτό η ομάδα της Χαλκιδικής έφτασε κοντά στο γκολ όταν από φάουλ του Ευθυμιάδη η κεφαλιά του Σγουρή βρήκε στο δοκάρι από την εξωτερική πλευρά.

Η πολύ μεγάλη φάση επίσης για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 15′ όταν ο Ντούνγκα, έπειτα απο κάθετη του Σαρβανίδη, βρέθηκε τετ α τετ με τον Μαντζάρη τον οποίο απέφυγε αλλά πλάσαρε άουτ!

Η Καλαμάτα άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο μετά το 20ο λεπτό βασιζόμενη κυρίως στις εξάρσεις του Μπουσμπίμπα από τα άκρα αλλά χωρίς να καταφέρει να απειλήσει, με την Τρίγλια να διατηρεί τον έλεγχο.

, Καλαμάτα- Τρίγλια 1-0: Έμεινε ζωντανή με Οσμάναγκιτς

Γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα

Κόντρα ωστόσο στη ροή του αγώνα η Μαύρη Θύελλα κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν στο 28’ ο Μπουσμπίμπα έκανε την προσπάθεια από δεξιά, γύρισε την κατάλληλη στιγμή την μπάλα στον Οσμάναγκιτς ο οποίος με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Παλαβράκη γράφοντας το 1-0.

Το γκολ ζέστανε τον κόσμο μετά το κακό ξεκίνημα των γηπεδούχων αλλά η Καλαμάτα δεν πήρε όπως θα έπρεπε τα πάνω της με συνέπεια η Τρίγλια να συνεχίσει να δημιουργεί φάσεις.

Στο 40′ ο Ντούγκα πλάσαρε από καλή θέση αλλά ο Μαντζάρης έδιωξε ενώ και η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ανήκε επίσης στους φιλοξενούμενους όταν στο 44’ μετά από λάθος στην άμυνα της Καλαμάτας ο Ευθυμιάδης έγινε κάτοχος της μπάλας και σούταρε στην κίνηση για να διώξει ο Μαντζάρης.

Ίδιο σκηνικό

Η εικόνα του ματς παρέμεινε ίδια και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν στο πρώτο μέρος.

Μόλις στο 49ο λεπτό ήρθε η μεγαλύτερη φάση τους στο ματς με τον Ζώτο να σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι για τον Ευθυμιάδη που έπιασε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

, Καλαμάτα- Τρίγλια 1-0: Έμεινε ζωντανή με Οσμάναγκιτς

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Αναστόπουλος έριξε στην μάχη τον Αλεξόπουλο στην θέση του Ιντρίσι, ο οποίος δεν φάνηκε στο ματς και στο 67’ ο Μπουσμπίσμα βρήκε δίχτυα αλλά η Αντωνίου σημείωσε τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ έπειτα από υπόδειξη της Δέτση.

Η Καλαμάτα έχοντας καταφέρει να ισορροπήσει το ματς απείλησε στο 69’ όταν σε σουτ του Οσμάναγκιτς η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά άουτ.

Στο 80’ ο Τάσος Χριστοφιλέας, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων, είδε τραβηγμένη δεύτερη κίτρινη κάρτα από την Αντωνίου και η Καλαμάτα αγωνίστηκε για το υπόλοιπο του ματς με 10 παίκτες. Το τελευταία λεπτά έγιναν δραματικά με την Τρίγλια να βγαίνει μαζικά στην επίθεση αλλά να μη καταφέρνει να κάνει φάση.

Διαιτητής: Ελένη Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής). Βοηθοί: Χρήστος Νικολάου, Μαρία Δέτση (Αθηνών)

Καλαμάτα (Ν. Αναστόπουλος): Mατζάρης, Τόλι, Κωνσταντινόπουλος, Γκιοατά, Τριποτσέρης, Χριστοφιλέας, Οσμάναγκιτς (81’ Νάσερ), Ζαχαρόπουλος, Ηλιόπουλος (86΄Καντούτσης), Ιντρίσι (62’ Αλεξόπουλος), Μουσμπίμπα.

Τρίγλια (Γ. Πολλαετίδης): Παλαβράκης, Κουρέλλας (81′ Ματζίρης), Μιλκούδης, Σγουρής, Ζώτος (89′ Παπαδημητρίου), Παπαστεριανός, Σαρβανίδης (66’ Λεμονής), Ευθυμιάδης, Μπρίτο, Ντούνγκα, Ναζλίδης.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ