Connect with us

Football League

Καβάλα: “Το καλύτερο θα ήταν μια Β’ Εθνική με δύο ομίλους», λέει ο Καθάριος

, Καβάλα: “Το καλύτερο θα ήταν μια Β’ Εθνική με δύο ομίλους», λέει ο Καθάριος

Για την πρωτόγνωρη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την πανδημία του κορονοϊού και το μέλλον του ποδοσφαίρου, μίλησε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της Καβάλας, Παύλος Καθάριος στο liganews.gr.

Ο 28χρονος εξτρέμ των Αργοναυτών με πλούσια θητεία στα γήπεδα της Β’ και της Γ’ Εθνικής, ο οποίος έχει 20 συμμετοχές φέτος, μίλησε για την Καβάλα και την φετινή πορεία μετά την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες αλλά και στο ότι διαθέτει ένα ρόστερ με μικρό μέσο όρο ηλικίας παικτών.

Ακόμη, σχολίασε τα περί αναδιάρθρωσης αλλά και την κατάσταση με τον κορονοϊό.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Παύλου Καθάριου:

Για πως βιώνει την κατάσταση με τον κορονοϊό;

«Όπως οι περισσότεροι. Στο σπίτι, με προσοχή. Δύσκολα μπορούμε να γυμναστούμε καθώς είναι λίγες οι προϋποθέσεις και οι συνθήκες. Όλα αυτά σε σχέση με την υγεία, είναι σε δεύτερη μοίρα. Ας τελειώσει με το καλό όλο αυτό και το σημαντικό να έχουμε την υγεία μας»

Για την πορεία του ΑΟΚ μετά την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες;

«Θεωρώ ότι είναι θετικό το πρόσημο. Αν ήμασταν προσεκτικοί και θα ήταν καλύτερο. Κάποια αποτελέσματα μας αδικούν. Δεν πήγανε όπως τα περιμέναμε. Θεωρώ ότι το ρόστερ, έχει καλούς παίκτες ενώ εξαιρετικό το τεχνικό τιμ»

Είστε από τις ομάδες με τον μικρότερο μέσο ηλικίας και παίκτες κυρίως από την περιοχή της Καβάλας, πως το σχολιάζεις αυτό;

«Αυτό τα λέει όλα. Πρωταθλητισμό με νεαρούς παίκτες, που δεν έχουν παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο. Αυτό σίγουρα είναι σημαντικό. Δείχνει ότι υπάρχει ταλέντο στην Καβάλα. Έχουμε την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Παιδιά με ταλέντο όπως ο Μαϊδανός, που είναι θεωρώ πολύ καλός και εξελίξιμος παίκτης.

Αυτό ήταν το πλάνο, με παιδιά από το νομό ώστε να τραβήξει και κόσμο. Σίγουρα υπάρχουν παίκτες και από άλλες περιοχές. Σημαντικό είναι οι ποδοσφαιριστές να είναι από την γύρω περιοχή. Ίσως έχουμε τα καλύτερα “αποδυτήρια”»

Για μια ενδεχόμενη αναδιάρθρωση και τα σενάρια που υπάρχουν;

«Θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Ομάδες με βαριά ονόματα, ιστορικές. Θα παίξουν σημαντικό ρόλο τα οικονομικά δεδομένα λόγω της πανδημίας. Το καλύτερο θα ήταν μια Β’ Εθνική με δύο ομίλους»

Πόσο έτοιμες θα είναι οι ομάδες, αν με το καλό ξανά αρχίσει το Πρωτάθλημα;

«Αρκετά δύσκολα να επανέλθουν οι ομάδες σε καλό ρυθμό αγωνιστικής υποχρέωσης. Μεγάλο το διάστημα, με προγράμματα στο σπίτι.

Εύχομαι να ξεπεραστεί γρήγορα το θέμα με τον κορονοϊό. Να επανέλθουμε σε ρυθμούς της ζωής. Εύχομαι να έχει υγεία όλος ο κόσμος»

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Football League