Connect with us

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Μαύρη Θύελλα: Προπόνηση με Μουρτζιάπη, την Πέμπτη ο “Αναστό” (φωτο)

, Μαύρη Θύελλα: Προπόνηση με Μουρτζιάπη, την Πέμπτη ο “Αναστό” (φωτο)

Κλινήρης λόγω ίωσης πέρασε την ημέρα των γενεθλίων του ο Νίκος Αναστόπουλος και ως εκ τούτου δεν μπόρεσε ούτε την Τετάρτη να κάνει το ταξίδι για την Καλαμάτα για να οριστικοποιήσει την συμφωνία με την Μαύρη Θύελλα και να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους μελανόλευκους.

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος έκλεισε 62 χρόνια ζωής (γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 1958), αναμένεται την Πέμπτη στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα ώστε να τελειώσει και τυπικά το θέμα και να έχει την πρώτη του γνωριμία με την ομάδα. Παραμένει άγνωστο εάν υπάρξει επίσημη παρουσίαση και αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί εφόσον υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια.

, Μαύρη Θύελλα: Προπόνηση με Μουρτζιάπη, την Πέμπτη ο “Αναστό” (φωτο)

Την προπόνηση της Τετάρτης στα Παλιάμπελα, όπως μπορείτε να δείτε και το φωτορεπορτάζ του sport365.gr, έκανε ο επί χρόνια συνεργάτης του, εργοφυσιολόγος Δρ. Θανάσης Μουρτζιάπης.

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους εργοφυσιολόγους στην Ελλάδα με παρουσία μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Παναιτωλικό, Παναχαϊκή, Ατρόμητο, Άρη Θεσ., ενώ με το Νίκο Αναστόπουλο έχει δουλέψει στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΟΦΗ.

Ο Μουρτζιάπης θα παραμείνει συνεργάτης της ΠΑΕ αλλά ο Νίκος Αναστόπουλος θα φέρει άλλο γυμναστή για την καθημερινή εκγύμναση της ομάδας.

, Μαύρη Θύελλα: Προπόνηση με Μουρτζιάπη, την Πέμπτη ο “Αναστό” (φωτο)

Στα Παλιάμπελα τον υποδέχτηκε ο Τάσος Σιούλας και ο Θεόδωρος Παπαθεοδωρίδης, με τον πρώτο να τον παρουσιάζει στην ομάδα.

Δίπλα στον Μουρτζιάπη κατά την διάρκεια της προπόνησης ήταν ο γενικός αρχηγός της ομάδας Τάσος Χατζηαγγελής ενώ την εκγύμναση των τερματοφυλάκων έκανε ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ