Connect with us

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Νέοι Καλαμάτας: Επιστροφή στις επιτυχίες, 3-1 τον Ασπρόπυργο

, Νέοι Καλαμάτας: Επιστροφή στις επιτυχίες, 3-1 τον Ασπρόπυργο

Με τριάρα επέστρεψε στις επιτυχίες η ομάδα Νέων της Καλαμάτας καθώς επιβλήθηκε με 3-1 του Ασπρόπυργου στο γήπεδο Ασπροχώματος για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 της Football League.

Η συνάντηση στιγματίστηκε από την σύρραξη μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης με τον διαιτητή Κομπιλίρη να μοιράζει τρεις κόκκινες κάρτες στους ένθεν και ένθεν νεαρούς θερμόαιμους.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, η Καλαμάτα έφτασε στη νίκη με δυο γκολ στο ξεκίνημα των δυο ημιχρόνων από τον Μουζάκη και πέναλτι του Ακριστινέϊ ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει σε 2-1.

, Νέοι Καλαμάτας: Επιστροφή στις επιτυχίες, 3-1 τον Ασπρόπυργο

Το ματς

Οι μελανόλευκοι ξεκίνησαν με γκολ από τα αποδυτήρια όταν στο 3ο λεπτό ο Ακριστινέϊ έκανε σέντρα από αριστερά και ο Μουζάκης απο κοντά πλάσαρε εύστοχα τον Κατσούλα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή τους φάση στο 10’ με εκτέλεση φάουλ του Στογιάννη που δεν ανησύχησε τον Τσιφτσή ενώ οι μελανόλευκοι έχοντας δώσει χώρο είχαν φάσεις στην κόντρα με κορυφαία στιγμή το δοκάρι του Ρουμελιώτη στο 37’.

Με γκολ μπήκαν και στο δεύτερο μέρος οι μελανόλευκοι όταν μετά απο φάουλ του Κανανάϊ, ο Μουζάκης με διπλή προσπάθεια μετά από απόκρουση του Κατσούλα, σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 2-0 στο 49’.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 52’ όταν μετά απο αδράνεια στην άμυνα ο Ντονάλντο Φαρία μείωσε σε 2-1. Η Καλαμάτα ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 77’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ακριστινέϊ από τον Φίλη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος μελανόλευκος μέσος σημειώνοντας το 3-1.

Διαιτητής: Παναγιώτης Κομπιλίρης, Βοηθοί: Ηλίας Μπουρίκας, Νίκος Γάκης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Τσιφτσής, Ψυχογιάννης, Παυλής, Σκοπέτος, Μυστριώτης, Παναγιωτόπουλος, Ακριστινέι (87’ Κλάιντι Κανανάϊ), Σερπάνος (46’ Χαρλέπας), Ρουμελιώτης, Ρονάλντο Κανανάϊ (83’ Δρούγας), Μουζάκης (83’ Δικαιουλάκος).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Κατσούλας, Ντιονίσι Φαρία, Βέλκας, Ζύκα (83’ Μίγκος), Φίλης, Κουσίδης (50’ Βασίλι Τοπάλοφ, 77’ Στάθης Τοπάλοφ), Κωστάρας, Στογιάννης (77’ Τριβέλας), Μαυρίδης (50’ Ρετζέπι), Ντονάλντο Φαρία, Συμεωνίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

, Νέοι Καλαμάτας: Επιστροφή στις επιτυχίες, 3-1 τον Ασπρόπυργο , Νέοι Καλαμάτας: Επιστροφή στις επιτυχίες, 3-1 τον Ασπρόπυργο , Νέοι Καλαμάτας: Επιστροφή στις επιτυχίες, 3-1 τον Ασπρόπυργο , Νέοι Καλαμάτας: Επιστροφή στις επιτυχίες, 3-1 τον Ασπρόπυργο

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ