Connect with us

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Νέοι Καλαμάτας: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις, ήττα 2-1 από το Αιγάλεω με ανατροπή!

, Νέοι Καλαμάτας: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις, ήττα 2-1 από το Αιγάλεω με ανατροπή!

Αναπάντεχη ήττα με ανατροπή στις καθυστερήσεις γνώρισε η ομάδα Νέων της Καλαμάτας από το Αιγάλεω στο γήπεδο Ασπροχώματος για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 της Football League.

Οι νεαροί μελανόλευκοι κρατούσαν το υπέρ τους 1-0 μέχρι το 90′ αλλά οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι πίεσαν πολύ στα τελευταία λεπτά, κατάφεραν τελικά όχι απλά να ισοφαρίσουν αλλά να φύγουν με το διπλό (1-2) και να πανηγυρίσουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά με στιγμές έντασης τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και στην κερκίδα, καθώς στο γήπεδο Ασπροχώματος βρέθηκαν και φιλοξενούμενοι, με την ομάδα του Αιγάλεω να έχει τις περισσότερες φάσεις στο παιχνίδι και να φτάνει στην επικράτηση.

, Νέοι Καλαμάτας: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις, ήττα 2-1 από το Αιγάλεω με ανατροπή!

Άσχημα “τελειώματα”

Η Καλαμάτα ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο 8ο λεπτό όταν ο Ακριστινέϊ έφυγε στην πλάτη της άμυνας αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους στη συνέχεια, απείλησαν δύο φορές σε ένα δίλεπτο με σουτ των Τάλη (15′), Παπαρούνη (17′) ενώ δέκα λεπτά μετά ο Πρίφτης είχε κεφάλια άουτ.

, Νέοι Καλαμάτας: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις, ήττα 2-1 από το Αιγάλεω με ανατροπή!

Δοκάρι, γκολ και ανατροπή

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Σταύρου Μπαϊράμη άγγιξε το γκολ στο 57′ όταν ο Μπαριτάκης έπιασε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα βρήκε στη συμβολή των δοκών.

Η ευκαιρία του Αιγάλεω αφύπνισε τους γηπεδούχους οι οποίοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 64 κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Χριστοδουλίδη.

Αρχικά ο Ρουμελιώτης ήταν αυτός που σε διπλή προσπάθεια δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία με τον τερματοφύλακα του Αιγάλεω να αποκρούει εξ’ επαφής αλλά στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα έφτασε στον Ρονάλντο Κανανάϊ ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 μέσα σε αποθέωση.

Το ματς στη συνέχεια έγινε αρκετά σκληρό, πήγε περισσότερο στη δύναμη και στις μονομαχίες ενώ περίπου στο 80ο λεπτό υπήρξε ένταση και στην κερκίδα η οποία όμως δεν έλαβε διαστάσεις.

, Νέοι Καλαμάτας: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις, ήττα 2-1 από το Αιγάλεω με ανατροπή!

Όλα … τούμπα

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης στο 91ο λεπτό όταν μετά από κόρνερ του Τάγη, οι αμυντικοί της Καλαμάτας απέτυχαν να διώξουν την μπάλα από την περιοχή τους και ο Παπαρούνης από κοντά με γυριστό σουτ στον ουρανό των διχτύων του Τσιφτσή έκανε το 1-1.

Η ολική ανατροπή του σκηνικού έγινε στο 93ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πρίφτη ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Τσιφτσή για το 1-2.

Διαιτητές: Κομπιλίρης (Νικολόπουλος, Μπουρίκας)

Καλαμάτα: Τσιφτσής, Ψυχογιάννης, Παυλής, Σκοπέτος, Μυστριώτης, Παναγιωτόπουλος (74′ Μάτσι), Γουρνάς (33′ Σερπάνος), Κλάιντι Κανανάϊ (33′ Ρουμελιώτης), Ακριστινέϊ, Ρονάλντο Κανανάϊ, Δικαιουλάκος.

Αιγάλεω: Χριστοδουλίδης, Ζούτας, Σελεβέντας (87′ Αρβανίτης), Βανδώρος, Πρίφτης, Παλτόγλου (69′ Μπιάζης), Παπαρούνης, Μπαριτάκης, Τάγης, Μονεμβασιώτης (82′ Σαρρής), Μπόγκνταρ.

, Νέοι Καλαμάτας: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις, ήττα 2-1 από το Αιγάλεω με ανατροπή! , Νέοι Καλαμάτας: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις, ήττα 2-1 από το Αιγάλεω με ανατροπή! , Νέοι Καλαμάτας: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις, ήττα 2-1 από το Αιγάλεω με ανατροπή! , Νέοι Καλαμάτας: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις, ήττα 2-1 από το Αιγάλεω με ανατροπή! , Νέοι Καλαμάτας: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις, ήττα 2-1 από το Αιγάλεω με ανατροπή! , Νέοι Καλαμάτας: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις, ήττα 2-1 από το Αιγάλεω με ανατροπή! , Νέοι Καλαμάτας: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις, ήττα 2-1 από το Αιγάλεω με ανατροπή! , Νέοι Καλαμάτας: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις, ήττα 2-1 από το Αιγάλεω με ανατροπή! , Νέοι Καλαμάτας: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις, ήττα 2-1 από το Αιγάλεω με ανατροπή! , Νέοι Καλαμάτας: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις, ήττα 2-1 από το Αιγάλεω με ανατροπή! , Νέοι Καλαμάτας: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις, ήττα 2-1 από το Αιγάλεω με ανατροπή! , Νέοι Καλαμάτας: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις, ήττα 2-1 από το Αιγάλεω με ανατροπή! , Νέοι Καλαμάτας: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις, ήττα 2-1 από το Αιγάλεω με ανατροπή! , Νέοι Καλαμάτας: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις, ήττα 2-1 από το Αιγάλεω με ανατροπή! , Νέοι Καλαμάτας: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις, ήττα 2-1 από το Αιγάλεω με ανατροπή!

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ