Connect with us

ΤΟΠΙΚΟ

Νέος Άρις – Ολυμπιακός Ανάληψης (0-2 κ.δ.) 1-2 παρ.: Ήταν παλικ-Άρι!

, Νέος Άρις – Ολυμπιακός Ανάληψης (0-2 κ.δ.) 1-2 παρ.: Ήταν παλικ-Άρι!

“Μεθυσμένη πολιτεία” ο Άρις! Ο Νέος Άρις έκανε την μεγάλη έκπληξη και προκρίθηκε στους “4” του Κυπέλλου Μεσσηνίας, γεγονός που αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του, ενώ ταυτόχρονα, έγινε η πρώτη ομάδα Α1 τοπικής που κατορθώνει να φτάσει σ’ αυτή τη φάση του θεσμού.

Οι “πετεινοί” υποδέχθηκαν τον Ολυμπιακό Ανάληψης στον επαναληπτικό για τα ημιτελικά, έχοντας το αβαντάζ του υπέρ τους 2-0 από τον πρώτο αγώνα στο γήπεδο Αγίου Νικολάου Μεσσήνης, ωστόσο πολύ γρήγορα οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ της ήττας τους, με γκολ των Τσώνη (7′) και Πατσιώτη (18′).

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι κι έτσι ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου η ομάδα του Παναγιώτη Πεφάνη κατάφερε να μειώσει με τον Καραβατά (φώτο) στο 110′ και να πάρει εκείνη το εισιτήριο για την επόμενη φάση παρά την ήττα με 1-2.

Πλέον ο Νέος Άρις περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του, καθώς την προσεχή Τετάρτη (8/1, 12 μ.μ.) είναι προγραμματισμένη η κλήρωση (δημόσια) στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας. Διαβολίτσι, Μεθώνη και Εθνικός Μελιγαλά είναι οι υποψίες ομάδες για να βρεθούν στον δρόμο των “πετεινών” σε διπλά παιχνίδια.

Νέος Άρις (Παναγιώτης Πεφάνης): Ταχταμπάς, Τσιριγώτης (62′ Τσιλίκος), Ασημακόπουλος, Σαρρής, Μπαστακός, Καραβατάς (112′ Μπουζαλάς), Σκαλιώτης, Κυριακούλης (54′ Δρογγίτης), Τσίκληρας (95′ Μαρκόπουλος), Κυριόπουλος, Αναστασόπουλος.

Ολυμπιακός Ανάληψης (Νίκος Γεωργακλής): Κατσίποδας, Μωραγιάννης (91′ Χαρμπίλας), Μαυροειδάκος, Κρεμμύδας, Κουκούτσης (118′ Βλαχάκης), Τσώνης (40′ Αλεβίζος), Παπαβασιλόπουλος, Μπούνας, Σκαφιδάς (73′ Κατσιμαγκλής), Πατσιώτης.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΤΟΠΙΚΟ