Connect with us

Β' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Νέστωρ Πύλου – Α.Ε. Λογγάς 2-3: Μόνη στην κορυφή

, Νέστωρ Πύλου – Α.Ε. Λογγάς 2-3: Μόνη στην κορυφή

Την μοναξιά της κορυφής στον 3ο Όμιλο της Β’ τοπικής απολαμβάνει πλέον η Α.Ε. Λογγάς που νίκησε δύσκολα εκτός έδρας τον Νέστωρ Πύλου με 3-2 και αφού παράλληλα εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία στο ματς Π.Α.Ο. Καλλ. – Παπαφλέσσας Βλαχ. (3-3).

Στο 31′ ο Β. Καλογερόπουλος άνοιξε το σκορ στην Μεθώνη, βάζοντας σε θέση ισχύος τους Πυλιώτες (1-0).

Ακριβώς με την συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών τα “περιστέρια” έφτασαν στην ισοφάριση με τον Μάλαμα, αλλά σχεδόν με τη σέντρα δέχθηκαν το 2-1 και πάλι από τον Β. Καλογερόπουλο.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα “μίλησε” για ακόμη μία φορά η κλάση του Λυμπερόπουλου, ο οποίος με δύο γκολ, στο 48′ και στο 69′, πέτυχε την ολική ανατροπή (3-2), έφτασε τα 12 συνολικά φέτος, όντας στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας και χάρισε το σπουδαίο τρίποντο στο σύνολο του Δημήτρη Μάλαμα.

Νέστωρ Πύλου (Χρήστος Ντούκας): Καραγλάνης, Καγιανάς, Φ. Κουφόγιωργας, Διαμαντόπουλος, Χρόνης, Β. Καλογερόπουλος, Καρβέλας (80′ Κωστάκος, 87′ λ. τρ. Αποστολόπουλος), Μαχμουτάι, Χοτζάι, Γ. Καλογερόπουλος, Μπαρδόσι.

Α.Ε. Λογγάς (Δημήτρης Μάλαμας): Βαρβεράκης, Β. Κυριόπουλος, Τσεκάνι, Βάγιας, Μπλάνας, Π. Κυριόπουλος, Σούσα (90+1′ Κουτσαντώνης), Λυμπερόπουλος (90+2′ Τραγομαλάς), Σπυρόπουλος, Ν. Μάλαμας (63′ Γελαδάς), Κορρέτα.

Διαιτητής: Ε. Τζεμαλάι / Βοηθοί: Α. Μιχαλόπουλος-Ν. Τσίρμπας

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Β' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ