Connect with us

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

ΝΟ Καλαμάτας: Με επιτυχία η κοπή πίτας του τμήματος πόλο

, ΝΟ Καλαμάτας: Με επιτυχία η κοπή πίτας του τμήματος πόλο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του τμήματος πόλο του ΝΟ Καλαμάτας την περασμένη Κυριακή (12/1) στο ξενοδοχείο Pharae Palace που είναι και ένας από τους υποστηρικτές της ομάδας.

Στην κατάμεστη αίθουσα από αθλητές, γονείς, παλαίμαχους αθλητές και φίλους του τμήματος οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξαιρετικά βίντεο, που επιμελήθηκε ο παλαίμαχος πολίστας Ηλίας Κλημεντίδης, με την δράση του τμήματος, από τα πρώτα χρόνια που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα υπό την μουσική υπόκρουση συνθέσεων του γνωστού μουσικοσυνθέτη Γιάννη Χρυσομάλλη (YANNI) ο οποίος υπήρξε αθλητής στα τμήματα κολύμβησης και υδατοσφαίρισης του ομίλου.

, ΝΟ Καλαμάτας: Με επιτυχία η κοπή πίτας του τμήματος πόλο

Χαιρετισμούς και ευχές για την νέα αγωνιστική περίοδο απηύθυναν ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Δημήτρης Κακαλίκας, ο Αντιπρόεδρος Αδαμόπουλος Ιωάννης, ο παλαίμαχος αθλητής και προπονητής Νίκος Γραμματικός και ο τέως πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Μιχάλης Σούμπλης.

Ενημέρωση για τις δράσεις και την αγωνιστική παρουσία των τμημάτων υδατοσφαίρισης έγινε από την έφορο υδατοσφαίρισης κα Λυδία Εξηνταβελώνη και τον προπονητή Στάθη Μπακολιά.

Τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλαμάτας εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ κα. Βασιλοπούλου Παναγιώτα ενώ το παρόν έδωσε και ο κος. Μιχάλης Αντωνόπουλος επικεφαλής της Ανεξάρτητης Συμμαχίας Πολιτών και μέλος του δημοτικού συμβουλίου ο οποίος υπήρξε παλαιός αθλητής και έφορος του τμήματος.

, ΝΟ Καλαμάτας: Με επιτυχία η κοπή πίτας του τμήματος πόλο

Παρευρέθηκαν επίσης τα μέλη του ΔΣ του ομίλου Επαμεινώνδας Σκαρπαλέζος ο οποίος είχε διατελέσει και έφορος του τμήματος, ο Ηλίας Κολινιάτης και η κα. Βάσω Τσάκωνα.

Στην εκδήλωση κυκλοφόρησε και το εφετινό ημερολόγιο της ομάδας με φωτογραφίες από το παρελθόν και το παρόν της καλαματιανής υδατοσφαίρισης.

Στους τέσσερις τυχερούς που βρήκαν τα φλουριά δόθηκαν δώρα προσφορά από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Αριστομένους 21, ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ Κεφάλα & Νέδοντος 1, Constance’s creations Τροίας 11, χορηγός της εκδήλωσης η εταιρία Dasco τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Αναμνηστικά δόθηκαν στους παρευρισκόμενους παλαίμαχους υδατοσφαιριστές, ενώ βραβεύθηκαν για την στήριξή τους στο τμήμα οι χορηγοί της ομάδας.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ