Connect with us

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας επέστρεψε στον Παλληνιακό

, Ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας επέστρεψε στον Παλληνιακό

Στον πάγκο του Παλληνιακού επέστρεψε ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας μετά την λύση της συνεργασίας του με την Καλαμάτα.

Ο Παλληνιακός αγωνίζεται στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και έλυσε την συνεργασία του με τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη μετά από τρεις σερί ήττες στα τελευταία ματς που οδήγησαν την ομάδα στην ζώνη του υποβιβασμού.

Η ανακοίνωση για τον Χριστοφιλέα:

Ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας είναι ο νέος μας προπονητής! Η διοίκηση της ομάδας μας με αστραπιαίες κινήσεις ήρθε σε συμφωνία με τον 35χρονο τεχνικό, ο οποίος υπηρέτησε πίστα τον σύλλογο μας για 2,5 χρόνια ως προπονητής και άλλα πέντε ως παίκτης. Διακρίθηκε τόσο για την εξαιρετική του δουλειά στις ακαδημίες όσο και στην ανδρική ομάδα, ειδικά τη σεζόν 2015-16 όταν οδήγησε τον Παλληνιακό στη 2η θέση της τελικής κατάταξης πίσω από την πρωταθλήτρια Θύελλα Ραφήνας.

Ο Μεσσήνιος τεχνικός ήταν φέτος στον πάγκο της Καλαμάτας ενώ είχε προηγηθεί μια σεζόν σε αυτόν του Ολυμπιακού Άγιου Στεφάνου και άλλη η μία στον πάγκο του ΠΑΟ Καλυβίων, όταν και οδήγησε τους πράσινους στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ.

Στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια του Παλληνιακού. Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση και είμαι έτοιμος να παλέψω με τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για να σώσουμε την ομάδα!”

 

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για 6ος ΟΜΙΛΟΣ