Connect with us

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Σε κρίση παραμονές του αγώνα με Διαβολίτσι

, Ολυμπιακός Ζαχάρως: Σε κρίση παραμονές του αγώνα με Διαβολίτσι

Και ξαφνικά, ξέσπασε κρίση στον Ολυμπιακό Ζαχάρως, παραμονές του κρίσιμου αγώνα με το Διαβολίτσι για την 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το ilia.news, o Νίκος Χριστόπουλος, από τους “παλιούς” της ομάδας, λίγο μετά τις δηλώσεις του pροέδρου της ομάδας Γιώργου Μπάδα, ότι στο παιχνίδι της Κυριακής κρίνονται όλοι, βγήκε με προσωπική του ανάρτηση, να γράψει ότι “παίζω είκοσι χρόνια ποδόσφαιρο. Με απειλές και τελεσίγραφα, δεν κατεβαίνω να παίξω“.

Το γιατί ο Νίκος Χριστόπουλος βγήκε δημόσια και πήρε αυτή τη θέση το βράδυ της Παρασκευής, ακόμα δεν μπορεί να απαντηθεί.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως αν ο Ολυμπιακός Ζαχάρως βγει εκτός στόχου, να αναπροσαρμόσει το μπάτζετ του και να επιχειρήσει να κάνει προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Είναι πολύ πιθανό λοιπόν με τα όσα συμβαίνουν, ο Χριστόπουλος με την κίνηση αυτή, να θέτει ήδη εαυτόν εκτός ομάδας, επιθυμώντας την αποχώρησή του.

Το βέβαιο είναι ότι στην ομάδα το κλίμα είναι βαρύ και κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση και το παιχνίδι απέναντι στο Διαβολίτσι γίνει προπομπός εξελίξεων.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για 7ος ΟΜΙΛΟΣ