Connect with us

Β' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Π.Α.Ο. Καλλιθέας – Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου 3-3: Ματσάρα χωρίς νικητή

, Π.Α.Ο. Καλλιθέας – Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου 3-3: Ματσάρα χωρίς νικητή

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι και σίγουρα από τα καλύτερα της φετινής Β’ τοπικής, Π.Α.Ο. Καλλιθέας και Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 στην έδρα του πρώτου για την 4η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Β’ τοπικής.

Πριν τη διεξαγωγή της εν λόγω αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι μετρούσαν το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο υποχρεώθηκαν σε βαθμολογική απώλεια και μοιραία υποχώρησαν στην 2η θέση (10 β.).

Με τον Δημήτρη Λίτσα να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Παπαφλέσσα οι “μελανόλευκοι” ευτύχησαν να προηγηθούν στο 21′ με τον Κ. Ψώνη (0-1), αλλά στη συνέχεια τα συναισθήματα ήταν εντελώς διαφορετικά, αφού βρέθηκαν να χάνουν με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, όμως επέστρεψαν, σώζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Καλδής σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους (1-1) και στο 40′ ο Σαμπάνι έφερε τα… πάνω-κάτω στο ματς πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή, με το 2-1 να είναι το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση στο 58′ ο Καλδής έδωσε διαφορά ασφαλείας στον Π.Α.Ο. Καλλιθέας (3-1), παρ’ όλα αυτά οι Καλλιθεώτες ήταν εντελώς απρόσεκτοι στα ανασταλτικά τους καθήκοντα και δέχτηκαν δύο τέρματα μέσα σε διάστημα έντεκα λεπτών.

Το πρώτο εξ’ αυτών στο 75′ από τον Σωτηρόπουλο που μείωσε σε 3-2 και το δεύτερο στο 86′ με “δράστη” τον Αντωναίο.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έχουν κάθε λόγο να τα βάζουν με την τύχη τους, αφού είχαν τέσσερα δοκάρια στο ματς με τους Τσώνη (2), Σωτηρόπουλο και Κωστόπουλο!

Π.Α.Ο. Καλλιθέας (Νίκος Τριανταφυλλάκης): Γαβράς, Μπομπόνης (46′ Μπομπόνης), Κουφός, Σαρδέλης, Χίντα (72′ Γάλλος), Καραμπάτσος, Μπουντάς, Τριανταφυλλάκης, Σαμπάνι, Θ. Λέκκας, Καλδής.

Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου (Δημήτρης Λίτσας): Νικολόπουλος, Γάλλος, Αντωναίος, Πουλόπουλος, Καπακλής, Λάζαρης, Τσώνης, Σωτηρόπουλος, Ανεστόπουλος, Κ. Ψώνης, Κωστόπουλος.

Διαιτητής: Η. Σκόρδος / Βοηθοί: Χ. Τσοπανάκης-Ε. Τζεμαλάι

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Β' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ