Connect with us

Στοίχημα

Στοίχημα: Κυριακάτικες «βόμβες» ανά την Ευρώπη

, Στοίχημα: Κυριακάτικες «βόμβες» ανά την Ευρώπη

Η πλέον στοιχηματική μέρα της εβδομάδας προσφέρει πληθώρα επιλογών και η περιήγηση μας ανά την Γηραιά Ήπειρο συνοδεύεται με σημεία που αξίζουν την προσοχή μας.

Οι αποδόσεις που έχουμε επιλέξει υπερβαίνουν τα συνηθισμένα όρια, καθώς αμφότερες συνοδεύονται από υψηλό ποσοστό που προμηνύει το ανάλογο κέρδος.

Ας περάσουμε λοιπόν να δούμε όσα ξεχωρίσαμε εισχωρώντας στα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

ΕΙΜΠΑΡ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2 (2,80)

ΚΑΛΙΑΡΙ – ΝΑΠΟΛΙ 1 (4,05)

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ Χ2 (4,75 / 7,90)

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ Χ2 (3,30 / 4,70)

Μπορεί η Σοσιεδάδ

Ξεκινάμε από την Ισπανία όπου η φορμαρισμένη Σοσιεδάδ μας εμπνέει να την εμπιστευτούμε και να αγοράσουμε το διπλό της μέσα στην Εϊμπάρ. Οι Βάσκοι αποδίδουν εκπληκτικό κατά διαστήματα ποδόσφαιρο και διαθέτοντας πλουραλισμό στην επίθεση παίρνουν γκολ από κάθε σχεδόν παίκτη τους. Η ψυχολογία τους είναι στα ύψη και θα κρατήσουμε εδώ το πρώτο σημείο της ημέρας.

Αξίζει η Κάλιαρι

Συνεχίζουμε με την γειτονική Ιταλία, όπου η ευχάριστη έκπληξη του Καμπιονάτο φιλοξενεί τη μεγάλη απογοήτευση της σεζόν, Νάπολι. Ο λόγος για την Κάλιαρι, που έχει μετατρέψει σε απόρθητο κάστρο την έδρα της συγκεντρώνοντας στο νησί της Σαρδηνίας το μεγαλύτερο μέρος της δύναμής της.

Αξιοσημείωτη η απόδοση του άσου, που τετραπλασιάζει το αρχικό μας κεφάλαιο και αξίζει σε κάθε περίπτωση να ακουμπήσουμε επάνω του, από την στιγμή που η αρμάδα του Τζενάρο Γκατούζο δεν βιώνει τις καλύτερες μέρες της.

Γκελάρει η Αρσεναλ

Το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου επανέρχεται και η Premier League μαγνητίζει τα βλέμματα. Επιρρεπής στις γκέλες η Άρσεναλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, διασταυρώνει τα ξίφη της με τους «ανθρακωρύχους» και η απόδοση του άσου δεν συνάδει με την αξιοπιστία των δύο αντιπάλων. Το διπλό δεν απέχει όσο μακριά φαίνεται, ωστόσο μια ασφαλέστερη επιλογή αποτελεί η ισοπαλία για τους φίλους που θέλουν να πάρουν μικρότερο ρίσκο.

Ντέρμπι επιβίωσης

Θα ολοκληρώσουμε τις επιλογές μας από το ντέρμπι νεοφώτιστων της Football League, όπου κρίνει πολλά στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού. Ο Ασπρόπυργος φιλοξενεί τον Θεσπρωτό και παρότι παρουσιάζεται στοιχηματικά ως φαβορί, δεν εμπνέει αξιοπιστία για να τον στηρίξουμε.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι δείχνουν εξαιρετική εικόνα τόσο εντός όσο και μακριά από την Ηγουμενίτσα και θα τους εμπιστευτούμε για να αποδράσουν με βαθμό ή βαθμούς από την πρωτεύουσα.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Στοίχημα