Connect with us

Α' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Τέλος Άγρας: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη

, Τέλος Άγρας: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη

Τον Δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Τέλου Άγρα.

Οι παράγοντες του συλλόγου μίλησαν με τον Δήμαρχο για θέματα αθλητισμού και εγκαταστάσεων στην πόλη των Γαργαλιάνων, επισημαίνοντας τις ανάγκες για μια σειρά παρεμβάσεων ιδιαίτερα στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Η σχετική ενημέρωση από τον Τέλο Άγρα αναφέρει:

Το ΔΣ του συλλόγου μας θα ήθελε να ενημερώσει τους φίλους του συλλόγου μας ότι σήμερα 17/01/2020, αντιπροσωπεία του συλλόγου μας έγινε δεκτή από τον δήμαρχο Τριφυλίας κο Λεβεντακη. Στην διάρκεια της συνάντησης ενημερώσαμε το κύριο Δήμαρχο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός στην περιοχή μας αλλά και για προβλήματα που έχουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας.

Ο κος Λεβεντακης υποσχέθηκε ότι τις επόμενες μέρες θα αποκατασταθουν άμεσα τα ζητήματα που αφορούν την επικινδυνότητα του γηπέδου (π.χ. Αποκατάσταση του φθαρμενου πλαστικού τάπητα και αποκατάσταση ηλεκτροφωτισμου γηπέδου, αποδυτήρια) και μας διαβεβαίωσε ότι έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες ενέργειες για να αποκτήσει και πάλι η πόλη μας αθλητικές εγκαταστάσεις αντάξιες της.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κο Λεβεντακη που μας δέχτηκε και επίσης τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κο Φρουσο και το τοπικό συμβούλιο που είναι δίπλα μας.”

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Α' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ