Connect with us

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Το ιστορικό της ένστασης με Βέροια

, Το ιστορικό της ένστασης με Βέροια

Στην εκπομπή του Γιάννη Μπούρα, “Στο Ρυθμό των Σπορ” και το Focus FM 99,6 μίλησε ο Γιώργος Μαρκόπουλος, ο άνθρωπος που ανέδειξε την παράτυπη συμμετοχή ποδοσφαιριστή της Βέροιας στην αναμέτρηση με την Καλαμάτα.

Η εν λόγω υπόθεση πρόσφερε ως μάνα εξ ουρανού δύο πολύτιμους βαθμούς στην «Μαύρη Θύελλα», καθώς με τον τρόπο αυτό κερδίζει το παιχνίδι στις δικαστικές αίθουσες και  πηγαίνει πλέον στα Τρίκαλα με εντελώς διαφορετική ψυχολογία.

Ο διευθυντής του FOCUS FM 99,6 που είχε ξεκινήσει τη φετινή σεζόν ως εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ σκάλισε την υπόθεση και παρατήρησε πως ο Στέλιος Μαραγκός είχε συμπληρώσει εφτά κίτρινες κάρτες, συνεπώς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

Ο ίδιος επισήμανε πως στα πλαίσια του ρεπορτάζ, με το οποίο ασχολείται τα τελευταία 27 χρόνια, έψαξε τις ποινές των ποδοσφαιριστών και από την στιγμή που το μάτι του έπεσε πάνω στην υπόθεση του Μαραγκού, μετέφερε την είδηση στους διοικούντες δίχως να χάσει χρόνο.

Ακόμα, εξύμνησε την συνεισφορά του Νίκου Αναστόπουλου στην επιτάχυνση των διαδικασιών και την άμεση κινητοποίηση του με την επικοινωνία του με τον κύριο Λεουτσάκο να ρίχνει …φως στην υπόθεση.

Επιπρόσθετα, ο έγκυρος δημοσιογράφος εξέφρασε το παράπονό του, για το γεγονός πως αρκετοί προσπάθησαν να οικειοποιηθούν την είδηση και να καπηλευτούν τα οφέλη της, παρουσιάζοντας την ως αποκλειστικότητα!

 

Φλέβα χρυσού και προσεχώς …αναδιάρθρωση

Στη συνέχεια της κουβέντας ο Γιώργος Μαρκόπουλος υπογράμμισε πως το σενάριο της αναδιάρθρωσης είναι το πλέον πιθανό με τα υπάρχοντα δεδομένα, καθώς το εγχείρημα της  Superleague 2 απέτυχε ολοσχερώς.

Εφόσον αυτό ευοδωθεί από την διοργανώτρια αρχή στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου η Καλαμάτα ενδέχεται να παραμείνει στην κατηγορία, συνεπώς μεγάλο ρόλο θα παίξει η τελική κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα της Football League.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι εν λόγω βαθμοί φαντάζουν “φλέβα χρυσού” για την «Μαύρη Θύελλα» και διαμορφώνουν νέα δεδομένα στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, τρεις «στροφές» πριν το πέσιμο της καρό σημαίας.

 

Ραγδαίες εξελίξεις στην Βέροια

Στον αντίποδα η …ήττα στα χαρτιά, έθεσε ουσιαστικά εκτός στόχων την «Βασίλισσα του Βορρά», που αποχαιρετά άδοξα τις όποιες ελπίδες της για άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την επισημοποίηση της ένστασης, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου από την Ημαθία, Γιώργος Μεταξάς, παραιτήθηκε από το πόστο του…

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ