Connect with us

Football League

ΤΡΙΓΛΙΑ: Ντεμπούτο Πολλαετίδη στον “τελικό” με Καλαμάτα

, ΤΡΙΓΛΙΑ: Ντεμπούτο Πολλαετίδη στον “τελικό” με Καλαμάτα

Έπιασε δουλειά την Τετάρτη στην Τρίγλια ο νέος προπονητής, Γιάννης Πολλαετίδης, που αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα το απόγευμα με κάθε επισημότητα από το συγκρότημα της Χαλκιδικής.

Πρόκειται για τον τέταρτο φετινό κατά σειρά τεχνικό του συλλόγου (μετά τους Γεωργιάδη, Καραμπετάκη και Μάγγο) ο οποίος έχει δουλέψει σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αιολικό, αλλά και σε Δόξα Δράμας και Ιωνικό, σε αμφότερες ως συνεργάτης του άλλοτε προπονητή της Καλαμάτας, Στράτου Βουτσακέλη.

Ο πολύπειρος Θεσσαλονικιός τεχνικός καλείται να αντιστρέψει πρωτίστως την καταρρακωμένη ψυχολογία και να οδηγήσει τη νεοφώτιστη ομάδα στο μίνι-θαύμα, αναλαμβάνοντας μια «ειδική αποστολή», υψηλών δυσκολιών εκ προοιμίου, λόγω του «μείον 7» από τη σωτηρία, εφτά στροφές πριν το φινάλε.

Ο Γιάννης Πολλαετίδης προέβη σε ομιλία εμψύχωσης, με “ντόπες” για τη συνέχεια, επισήμανε πως έχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ, προσθέτοντας οτι όλα είναι ζήτημα λεπτομερειών, που αν αλλάξουν μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά και κάνοντας το ντεμπούτο στα βαθιά, το Σάββατο στην έδρα της Καλαμάτας γνωρίζει πως με ήττα πιθανότατα «σβήνει» το όνειρο για αντεπίθεση και σωτηρία.

Το θετικό είναι πως ο πολύπειρος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του, τους Καλαϊτζίδη και Ευθυμιάδη, καθώς αμφότεροι εξέτισαν τις ποινές τους και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα εκδράμει αύριο με προορισμό τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

 

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Football League