Connect with us

Football League

Τρίκαλα- Ασπρόπυργος 1-0: Ένα και καλό…

, Τρίκαλα- Ασπρόπυργος 1-0: Ένα και καλό…

Aκόμη ένα βήμα για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα 2 έκαναν τα Τρίκαλα, που το Σάββατο (8/2) επικράτησαν εντός έδρας του Ασπροπύργου με 1-0 για τη 19η αγωνιστική της Football League.

Έτσι, η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη με 39 βαθμούς κράτησε το +5 από τον δεύτερο της κατάταξης Ιωνικό, με τους «κυανόλευκους» από την πλευρά τους να μετρούν 20 πόντους στην 9η θέση.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Τσίπρας στο 24′ έκανε το συρτό σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ στην κίνηση του Οικονομόπουλου στο 37′.

Στο 67′ οι Θεσσαλοί σκόραραν, με τον Σανδραβέλη να κάνει ένα σουτ και την μπάλα να καταλήγει στον Πελάεθ, που αρχικά σημάδεψε το δοκάρι, αλλά με νέο σουτ νίκησε τον Γκίνη για το 1-0.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Nιάρος, Βέρτζος (33′ λ. τρ. Γιαννίτσης), Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης, Τεγούσης (57′ Πέλκας), Πελάεθ, Λώττας, Τσίπρας, Σταματής (83′ Παπαγεωργίου).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκίνης, Κότσεφ, Σταγάκης, Λογοθέτης, Νικολάου, Μπαξεβάνος (90’+2 Φιλίποβιτς), Γκατσολάρι (73′ Πολέτο), Φράγκος, Σρέσκοβιτς, Κάκκο (61′ Nικολακάκης), Μίλιτς.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Football League