Connect with us

Football League

Βέροια: Αεροπορικώς στην Καλαμάτα

, Βέροια: Αεροπορικώς στην Καλαμάτα

Το τελευταίο της χαρτί για να προλάβει το τρένο της ανόδου παίζει την Κυριακή η Βέροια, που θα κατηφορίσει με το αεροπλάνο (μέσω Θεσσαλονίκης) προς τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Το συγκρότημα του Κώστα Γεωργιάδη προέρχεται από διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα υποχωρώντας στην έκτη θέση της κατάταξης και ο στόχος της ανόδου αργοσβήνει…

Η εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Ιεράπετρα έριξε κι άλλο λάδι στην φωτιά… και η θέση του κρίνεται επισφαλής με τα σενάρια απομάκρυνσής του να φουντώνουν!

«Βουνό» τα προβλήματα

Ο νεαρός τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του με τον Στάμου που εξέτισε την ποινή του, ωστόσο δεν υπολογίζει σε αυτά τους τιμωρημένους Βεργώνη και Γεωργιάδη

Επιπρόσθετα εξαιρετικά αμφίβολοι είναι Πέντα, Ταΐρης που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα, ενώ μέχρι τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Πεταυράκη.

Οι λαβωμένοι αγωνιστικά Ημαθιώτες θα μεταβούν με την απογευματινή πτήση του Σαββάτου από την συμπρωτεύουσα στο αεροδρόμιο της Μεσσήνης και εν συνεχεία θα καταλύσουν σε γνωστό ξενοδοχείο της Καλαμάτας.

Η αποστολή της προσεχούς αντιπάλου της Καλαμάτας αναμένεται να γίνει γνωστή αύριο μετά το πέρας της μεσημεριανής προπόνησης.

καντε κλικ για να σχολιασετε

αφηστε μια απαντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Our Facebook Page

Advertisement

περισσοτερα για Football League