«Δεν ήταν λάθος απόφαση το νέο γήπεδο»

Η αντιπρόεδρος της Γουέστ Χαμ υποστήριξε ότι ο σύλλογος πήρε τη σωστή απόφαση να μεταβεί στο «Στάδιο του Λονδίνου», παρά τις οικονομικές απώλειες και τα παράπονα των οπαδών.

Σχεδόν τέσσερα χρόνια έχουν συμπληρώσει τα «Σφυριά» στη νέα τους έδρα, όταν μεταφέρθηκαν από το «Άπτον Παρκ», και ακόμη οι οπαδοί δε φαίνεται να το νιώθουν σα «σπίτι» τους, το γήπεδο δε γεμίζει και ο σύλλογος παρουσιάζει σημαντικές οικονομικές απώλειες κάθε χρόνο.

Τον Οκτώβριο του 2018 η Κάρεν Μπρέιντι όταν είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο πιθανής πώλησης του γηπέδου είχε απαντήσει «Είναι κάτι που σίγουρα θα εξετάσουμε», ωστόσο σε συνέντευξή της στο «Sky News» ξεκαθάρισε ότι δε θεωρεί λάθος απόφαση το χτίσιμο του σταδίου.

«Δεν ήταν καθόλου λάθος (η μετακίνηση από το «Άπτον Παρκ). Ένας από τους λόγους που είμαστε σε αυτό το πρωτάθλημα είναι οι ευκαιρίες που μας έχει προσφέρει το Ολυμπιακό Στάδιο. Έχουμε 60.000 άτομα χωρητικότητα, σχεδιάζουμε να την αυξήσουμε στις 62.500, έχουμε 54.000 εισιτήρια διαρκείας, 50.000 κόσμο να βρίσκεται σε λίστα αναμονής για εισιτήριο διαρκείας, 35.000 οικογένειες και έχουμε το φθηνότερο διαρκείας στην Πρέμιερ Λιγκ» δήλωσε η 50χρονη βαρόνη. 

Πηγή: Premierleaguefans.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο