Ιστορική ΑΝΑΤΡΟΠΗ και η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ στον τελικό!!! (vids)

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ σε μια μαγική νύχτα κατάφερε να διαλύσει τη Μπαρτσελόνα με 4-0 και να περάσει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!!!

Οι Κόκκινοι μπήκαν δυνατά στο ματς για να πετύχουν νωρίς ένα γκολ που θα τους δώσει το δικαίωμα να ελπίζουν σε μια επική ενατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα. Ευτύχησαν να σκοράρουν στο 7ο λεπτό, όταν ο Οριγκί πήρε το... ριμπάουντ από απόκρουση του Τερ Στέγκεν σε σουτ του Χέντερσον! Το 1-0 έφερε ενθουσιασμό στους οπαδούς στην κερκίδα, αλλά και πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Η κατοχή ήταν μοιρασμένη (48-52%), όπως και τα σουτ εντός στόχου (5 οι γηπεδούχοι, 4 οι φιλοξενούμενοι).

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο το ξεκίνημα των γηπεδούχων ήταν ακόμη καλύτερο! Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Άντι Ρόμπερτσον σκόραρε δύο φορές μέσα σε λίγα λεπτά (54' και 56') γράφοντας το 3-0 και ισοφαρίζοντας το σκορ του Καμπ Νου! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ όμως δεν σταμάτησε εκεί. Την ώρα που οι παίκτες της Μπαρτσελόνα... δεν πρόσεχαν, ο Αλεξάντερ-Άρνολντ εκτέλεσε γρήγορα ένα κόρνερ και ο Οριγκί με το δεύτερό του προσωπικό γκολ πέτυχε το τελικό 4-0!

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο