Καυστική ανακοίνωση από τη Θύρα 5 για τον Τιμόθεο Χριστοφή

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι φίλοι της Πάφου, τα βάζουν με τη χθεσινή διαιτησία του Τιμόθεου Χριστοφή, καλώντας παράλληλα τη διοίκηση όπως πάρει τα απαραίτητα μέτρα...

Απόσπασμα από την νακοίνωση των οργανωμένων φίλων της Πάφου:

"ΣΗΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ!!

Πραγματικά δεν θέλουμε να σταθούμε στο ότι χάθηκε ένα παιχνίδι, εξάλλου οι ήττες είναι μέσα στο παιχνίδι και ιδίως όταν ο αντίπαλος σου είναι καλύτερος από εσένα.. "Όταν", γιατί ο εχτεσινός μας αντίπαλος χρειάστηκε για μία ακόμη φορά την βοήθεια του καλύτερου του παίχτη και mvp, την διαιτησία του "κυρίου" Τιμόθεου Χριστοφή με τις εντεταλμένες αποφάσεις του!!

.....

Καλούμε την Διοίκηση της ομάδας όπως πάρει τα απαραίτητα μέτρα και προστατέψει την ομάδα από τέτοιου είδους "ανθρώπους" για να μην μας ξανά σφυρίξει ποτέ!!

Επίσης να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στους 2 μας ποδοσφαιριστές, Ιμπραχιμ και Μπεριγκο και να ελπίσουμε να επιστρέψουν σύντομα γεροί και δυνατοί πίσω στην ομάδα!!

Τέλος καλούμε τον κόσμο της ομάδας που για μία ακόμη φορά έδειξε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε και πόσο αγαπάμε την πόλη και την ομάδα μας, να σταθεί δίπλα στην ομάδα σαν ασπίδα και να συνεχίσει να την στηρίζει σε όλα τα παιχνίδια!!

* Ο σύνδεσμος μας θα είναι σήμερα ανοιχτός από τις 7:00

ΣΥ.ΦΙ. ΠΑΦΟΣ - ΘΥΡΑ 5".

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο