Η Πάφος για τα εισιτήρια ενόψει Απόλλωνα

Η Πάφος ενημερώνει τον κόσμο της για τη σημαντική έξοδο στη Λεμεσό με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Η παφιακή ομάδα ενημερώνει για τα εισιτήρια του αγώνα και για την προπώληση.

Η ενημέρωση:

"Σημαντική έξοδος για την ομάδα μας στην κοντινή Λεμεσό και ο κόσμος της Πάφου για άλλη μία φορά θα είναι παρών! Στηρίζουμε την ομάδα μας για άλλη μία φορά και δίνουμε την επιπλέον ώθηση στους παίκτες μας και το προπονητικό επιτελείο!

Η εταιρεία ΠΑΦΟΣ FC LTD ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος CYTA, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΠΑΦΟΣ FC που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 14/09/2019 στις 20:00 στο ‘’Τσίρειο’’ στάδιο στη Λεμεσό.

Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει σήμερα Τετάρτη (11/09) μέχρι την Παρασκευή 13/09 από τις 9:00 έως και τις 17:00, στα γραφεία της ομάδας μας στην οδό Λόρδου Βύρωνος 2!

Εισιτήρια θα προπωλούνται και στα ταμεία του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα αλλά για την αποφυγή της οιασδήποτε ταλαιπωρίας, προτείνουμε την αγορά μέσω της προπώλησης.

Οι φίλαθλοι της ΠΑΦΟΣ FC θα έχουν στη διάθεση τους την Ανατολική κερκίδα του Σταδίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €12 το κανονικό και €10 το μαθητικό.
Παιδιά κάτω των 14 ετών δωρεάν.
* Απαραίτητη η παρουσίαση ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

ONLINE TICKETS:
Εισιτήρια διατίθενται και ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας μας. Αγοράστε Online το εισιτήριο σας μέσω της ιστοσελίδας μας".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο