«Το θέλαμε πάρα πολύ… τώρα Νέα Σαλαμίνα»

Για την απώλεια του σούπερ καπ και τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα μίλησε στο Ράδιο Πρώτο η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Αριάδνη Γενεθλίου.  

Για το αγώνα του Σούπερ Καπ: «Η αλήθεια ήταν ότι το θέλαμε πάρα πολύ. Το είχε ανάγκη η ομάδα. Αξίζαμε θα έλεγα τη νίκη. Με σεβασμό στον ΑΠΟΕΛ ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν είχαμε την τύχη μαζί μας. Δώσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ανέβηκε η ομάδα, κρατάμε τα θετικά στοιχεία». 

«Πρέπει να βάλουμε τελεία. Μας στεναχώρησε η απώλεια του σούπερ καπ αλλά βλέπουμε μπροστά. Θα μπορούσαμε να είχαμε ένα σεβαστό αριθμό κόσμου στο σούπερ καπ. Όχι μόνο δεν ήρθε αλλά ο αριθμός ήταν πολύ μικρός. Είναι κρίμα γιατί όλοι πιστεύουν στην ομάδα αλλά δεν το βλέπουμε στο γήπεδο. Αυτό θα καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Θέατρο χωρίς θεατές γίνεται; Η αγάπη για την κάθε ομάδα υπάρχει όπως οι φίλοι της ομάδας, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι εγκαταλείπουμε την ίδια την ομάδα μας».

«Δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Μπορεί να μην είχε καλά αποτελέσματα αλλά ξέρουμε την αξία της. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς αλλά θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να πάρουμε τους τρείς βαθμούς». 

Βοζίνια και Κάρλος είναι αμφίβολοι για τον αγώνα. Εκτός ο Αντάμοβιτς. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο