Νέα Σαλαμίνα: Έμφαση και επένδυση στο Μενεού

Μπορεί τα αγωνιστικά να τρέχουν και η ομάδα να δίνει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο όμως οι διοικούντες της ομάδας έχουν το μυαλό τους και κάπου αλλού.

Συγκεκριμένα οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» κάνουν προσπάθειες για ανέγερση νέου αθλητικού κέντρου στο Μενεού. Ξεκίνησαν ήδη κάποιες προεργασίες και τις επόμενες μέρες αναμένεται να εντατικοποιηθούν. 

Στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι να ετοιμάσουν ένα υπερσύγχρονο γήπεδο το οποίο θα καλύπτει όλες τις ανάγκες των αθλητών. Δηλαδή θα έχει τζακούζι, ξενώνες ,καλύτερα γήπεδα κτλ.

Πρόκειται για ένα μεγάλο πρότζεκτ το οποίο θα κοστίσει κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Το θετικό για το σωματείο είναι ότι ένα μέρος των εξόδων θα καλυφτεί από τον ΚΟΑ, ενώ ένα άλλο μέρος από τις πωλήσεις των ποδοσφαιριστών. Επίσης θα κυκλοφορήσει ένα λαχείο το οποίο θα αγοράζουν οι φίλοι της ομάδας με στόχο να βοηθήσουν και αυτοί με τη σειρά τους.

Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση από τους ανθρώπους της ομάδας αφού ο σύλλογος προσπαθεί να ανεβεί επίπεδο σε όλους τους τομείς. Έτσι η ανέγερση ενός ανεπτυγμένου βοηθητικού κέντρου θα δώσει άλλη δυναμική στην εικόνα της.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο