Νέα Σαλαμίνα: «Μας έχουν ζητήσει 3-4 παίκτες να αποχωρήσουν»

Για όλα όσα αφορούν στην Νέα Σαλαμίνα και στο οικονομικό κομμάτι που αφήνει πίσω του ο κορωνοϊός μίλησε στον Σούπερ Σπορτ Fm ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Γιάννης Χρυσοστόμου. 

Τι είπε για το οικονομικό: 

«Υπάρχει έντονη ανησυχία ότι ο Μάρτιος μπορεί να βγει οικονομικά, ο Απρίλιος όμως όχι. Το κόστος αυτής της πανδημίας, θα το επωμιστούμε όλοι. Δεν μπορεί κανείς να αποκλείει τον εαυτό του από τις συνέπειες και σίγουρα κάποιους από αυτούς θα μπει σε διαπραγματεύσεις για να τους κρατήσει. Προκύπτει θέμα βιωσιμότητας»

«Να μην προσπαθήσει κανείς να βγάλει την ουρά του απ' έξω. Έχει συζητηθεί στη συνάντηση να μην διεξαχθεί το β' γκρουπ, όμως αντιλαμβάνεστε ότι μέρα με τη μέρα τα δεδομένα αλλάζουν. Η παρούσα κατάσταση δεν προμηνύει ότι το θέμα θα λυθεί σύντομα. Να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, είναι σαφέστατο ότι μετά από αυτό θα έχουμε θέμα και στη νέα σεζόν. Η ΚΟΠ μας λέει ν’ αξιολογούμε την κατάσταση καθημερινά. Μόλις έρθει η ώρα των αποφάσεων θα πρέπει να συζητήσουμε όλες οι ομάδες μαζί, όχι μόνοι μας ως β’ γκρουπ. Η ΚΟΠ περιμένει να δει και σε ευρωπαϊκό επίπεδο αν θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα»

«Ο Φεβρουάριος του 2020 ήταν πολύ διαφορετικός. Αν αυξηθούν οι ομάδες τη νέα σεζόν ας το δούμε στη βάση δεδομένων που θα προκύψουν. Αυτό δεν είναι προτεραιότητα, αν όμως χρονικά αποφασιστεί διακοπή πρωταθλήματος, εγώ θα ήθελα να παιχτεί το α’ γκρουπ και να μην μείνουν τα πράγματα ημιτελής, με σεβασμό προς τους κόπους τους»

"Για προγραμματισμό νέας σεζόν και αν ζήτησαν παίκτες να αποχωρήσουν: «Δεν κάνουμε καμία σκέψη για τη νέα περίοδο, τα πράγματα είναι αβέβαια, έχουμε 3-4 ποδοσφαιριστές μακριά από τις οικογένειες τους και έχουν παιδιά σε χώρες που υπάρχει έξαρση. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι και το καλύτερο, θα θέλουν να παραμείνουν στην Κύπρο τη νέα σεζόν; Θα έχουν όρεξη να παίξουν; Μας έχουν ζητήσει 3-4 παίκτες να αποχωρήσουν, μέχρι στιγμής δεν το επιτρέψαμε, είναι καθαρά θέμα αξιολόγησης της κατάστασης. Αν πάνε θα πρέπει να μπουν και μετά καραντίνα 14 μέρες"

«Αύριο είναι προγραμματισμένη μία τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους και τον ΠΑΣΠ»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο