Λαμπότ - SPORTIME: "Θα είμαι χαρούμενος αν συνεχίσω να είμαι στη Σαλαμίνα"

Συνέντευξη από τον Μπένζιαμιν Λαμπότ εξασφάλισε το SPORTIME, με τον αμυντικό της Νέας Σαλαμίνας να είναι δηλώνει ευχαριστημένος από τους "ερυθρόλευκους", ενώ είναι στην αναμονή για πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους. Έχει μιλήσει ή όχι με τη διοίκηση; Ποιο παιχνίδι θα του μείνει αξέχαστο; Δείτε πιο κάτω τις απαντήσεις στη συνέντευξη του 33 χρονου αμυντικού στην ιστοσελίδα μας. 

Συνέντευξη Λαμπότ στο SPORTIME:

Αρχικά ελπίζω να είσαι καλά, σε βρίσκουμαι στην Κύπρο;

Είμαι μία χαρά ευχαριστώ, ναι ακόμη είμαι εδώ, θα επιστρέψω στο Βέλγιο το Σάββατο. 

Πώς ήταν η πρώτη σου χρονιά στην Κύπρο και τη Νέα Σαλαμίνα;

Ανακάλυψα μία σπουδαία χώρα, με εκπληκτικούς ανθρώπους. Ο καιρός είναι καταπληκτικός. Τώρα σχετικά με το πρωτάθλημα και τον ανταγωνισμό, χρειάστηκα ένα μήνα για να προσαρμοστώ, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι ένιωθα καλύτερα. Είναι κρίμα που τελειώνει έτσι η σεζόν. 

Πιστεύεις ότι η απόφαση για τη διακοπή του πρωταθλήματος ήταν η σωστή; 

Κατανοώ ότι το πρωτόκολλο δεν ήταν εύκολο να ακολουθηθεί και ο καιρός θα ήταν αρκετά ζεστός τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Όταν είσαι όμως ποδοσφαιριστής θέλεις να παίξεις ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Έμεινα εδώ μόνος για 2 μήνες για να είμαι έτοιμος να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα, οπόταν στο τέλος απογοητεύτηκα όταν διακόπηκε η σεζόν. Δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες, έτσι δεν ξέρω αν αυτή ήταν η καλύτερη λύση.

Έχεις μιλήσει με τη διοίκηση για το συμβόλαιο σου;

Ναι μιλήσαμε λίγο, στη Σαλαμίνα είναι ευχαριστημένοι από εμένα, εγώ νιώθω ωραία εδώ, οπόταν περιμένω πρόταση από αυτούς. 

Θα σε ενδιέφερε η προοπτική να συνεχίσεις στη Νέα Σαλαμίνα, ή έχεις πρόταση από κάποια άλλη ομάδα; 

Ναι βεβαίως, αν συμφωνήσουμε, θα ήμουν χαρούμενος αν συνέχιζα να παίζω για τη Νέα Σαλαμίνα. Όχι δεν άκουσα κάτι από άλλες ομάδες, μου αρέσει η Κύπρος, οπότε αν μπορώ να μείνω ακόμα για πολλά χρόνια εδώ και να απολαύσω το γήπεδο, αυτό θα ήταν το πιο σημαντικό.

Ποιο παιχνίδι απόλαυσες περισσότερο τη φετινή σεζόν; 

Το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ανόρθωση για το πρωτάθλημα το απόλαυσα. Αρκετοί φιλάθλοι, όμορφη ατμόσφαιρα και πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο