Επιστροφή στις νίκες με υγιεινό περίπατο επί της Κέρκυρας για την Παναχαϊκή

Κυριακή, Ιανουάριος 19, 2020 - 4:06μμ

Με έναν υγιεινό περίπατο επέστρεψε στις νίκες η Παναχαϊκή μετά από 35 μέρες! Οι «κοκκινόμαυροι» επικράτησαν με 4-0 της ουραγού και λειψής Κέρκυρας, στην Αγυιά για τη 13η αγωνιστική της Super League.

Σε μία αναμέτρηση με λίγα περιθώρια ανάλυσης και σχολιασμού, η Παναχαϊκή πέτυχε την ευρύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μία ομάδα που είναι επιτυχία ότι βρέθηκε στην Πάτρα και με 14 ποδοσφαιριστές.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Παράσταση για έναν ρόλο ολόκληρη η αναμέτρηση, με την Κέρκυρα να περνάει το κέντρο μετά το τέταρτο και την Παναχαϊκή να έχει πάνω από 25 τελικές (15 εκ των οποίων στην εστία), 2 δοκάρια, 14 κόρνερ και 4 γκολ.

Το γκολ του Μυτίδη στο ντεμπούτο σαν βασικός, την εμφάνιση των Ανάκογλου και Φροξυλιά στην πρώτη τους παρουσία στα «κοκκινόμαυρα» και τον «διαστημικό» Σιατραβάνη, που θύμισε… Μέσι σήμερα, κρατάει η Παναχαϊκή από την επιστροφή της στις νίκες σε άδειες εξέδρες, ενώ έχει δρόμο μπροστά της για να κερδίσει τον κόσμο της, δείχνοντας βέβαια να βαδίζει στο σωστό δρόμο.

Πλέον οι «κοκκινόμαυροι» πλησίασαν σε απόσταση δύο πόντων την εξάδα και πάνε την άλλη Δευτέρα στην Άρτα για να αντιμετωπίσουν τον Καραϊσκάκη και να επιστρέψουν στη ζώνη των πλέι οφ.

Διαιτητής: Παρχαρίδης (Δράμας)

Βοηθοί: Κοκμοτός (Δωδεκανήσου), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

4ος: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

Κίτρινες: - / 54’ Γκίτσης

Γκολ: 22’ Μυτίδης, 42’, 63΄ Σιατραβάνης, 60’ Μωραΐτης

Παναχαϊκή (Μακρίδης): Ατανάσκοβιτς, Πολίμος, Τσελεπίδης, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Παπατόλιος, Σιατραβάνης, Ανάκογλου (71’ Μασούρας), Μαυριάς (62’ Φροξυλιάς), Μωραΐτης, Μυτίδης (80’ Κυνηγόπουλος).

Κέρκυρα (Θεοδοσιάδης): Παγκράτης, Βλάχος, Τσάνης, Παναγιωτίδης (60’ Μπαμπιόγλου), Γκίτσης, Πέδρο Ραφαέλ, Γεωργακόπουλος, Νικολόπουλος (67’ Ντε Νίκολο), Μίσκου, Λεπενιώτης, Γκασίδης.

Ηλίας Μάτσας

Υποστήριξη: SilkTech