Κίνηση… ματ με Κώστα Δελέγκο για τον Κόροιβο Αμαλιάδας

Πέμπτη, Ιούλιος 16, 2020 - 10:02πμ

Μια νέα σελίδα ανοίγει ο Κόροιβος, μετά και την έλευση του νέου προπονητή. Ο λόγος για τον Κώστα Δελέγκο, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας της Αμαλιάδας.

Ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα απέδειξε με τη θητεία του στους Πατρινούς, την ικανότητά του αλλά και πως μπορεί να ανταπεξέλθει στα δύσκολα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο Α.Σ.Α ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει πως καθήκοντα πρώτου προπονητή της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 αναλαμβάνει ο Κώστας Δελέγκος.

Η ομάδα μας ήρθε σε συμφωνία με τον coach Δελέγκο, και θα είναι αυτός που θα οδηγήσει το Κόροιβο στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας την χρονιά που ακολουθεί.

Ο νέος προπονητής του Κοροιβου ξεκίνησε την καριέρα του ως βοηθός προπονητή στον Γλαύκο Πατρών το 2014 όπου και παρέμεινε ως το 2017.

Την χρονιά 2017-2018 εντάσσεται στο προπονητικό team του Απόλλωνα Πάτρας ως βοηθός προπονητή, και αναλαμβάνει ως πρώτος προπονητής του Απόλλωνα στα playoff ανόδου της ιδιας χρονιάς.

Το 2018-2019 ξεκινά ως βοηθός προπονητή στον Απόλλωνα, και αναλαμβάνει ως πρώτος από την 8η αγωνιστική και μέχρι τέλους του πρωταθλήματος.

Το ξεκίνημα της  περσινής χρονιάς 2019-2020 τον βρίσκει ως Πρώτο προπονητή στον Απόλλωνα Πατρών μέχρι την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω covid19 τον Μάρτιο.

Ως αθλητής ο Κώστας Δελέγκος αγωνίστηκε από το 1992 εως το 2003

στον Α.Σ Απολλωνιάς σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα μέχρι την Γ΄Εθνική.

Από το 2005 έως το 2013 αγωνίστηκε στην Α.Ε Λιβαδειάς μεχρι την Β΄Εθνική.

Ο coach μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με την ομαδα μας, ήδη  έχει ξεκινήσει να τρέχει τον σχεδιασμό για τη νέα απαιτητική  σεζόν.

Η οικογένεια του Κοροίβου καλωσορίζει τον Κώστα Δελέγκο και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του».

Υποστήριξη: SilkTech