Ο Σοφοκλής Μπίτας των «Μύλων Αχαΐας» μιλάει για την... είσοδό του στην οικογένεια του Προμηθέα

Πέμπτη, Ιούνιος 18, 2020 - 12:02μμ

Με νέα πρόσωπα εμπλουτίστηκε η διοίκηση του Προμηθέα ήδη από τις αρχές του Ιουνίου, με τους Πατρινούς να ενισχύουν το τοπικό επιχειρηματικό στοιχείο τους με στόχο νέους αγωνιστικούς και όχι μόνο ορίζοντες. Μία καινούργια προσθήκη στους δευτεραθλητές Ελλάδας ήταν ο Σοφοκλής Μπίτας.

Ο Πατρινός επιχειρηματίας των «Μύλων Αχαΐας» επιστρέφει στα πράγματα του μπάσκετ μετά από 3 χρόνια απουσίας με αθόρυβο άλλα άκρως ουσιαστικό τρόπο.

Μετά το εγχείρημα του Γλαύκου που έφερε τους «μπλε» στις Εθνικές κατηγορίες, ο Σοφοκλής Μπίτας αποφάσισε να επανέλθει στο προσκήνιο αφού αποδείχθηκε την πρόταση του Βαγγέλη Λιόλιου να γίνει «συμπαίχτης» του στο όραμα του Προμηθέα.

«Με τον Βαγγέλη Λιόλιο γνωριζόμαστε χρόνια και τον εκτιμώ πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως επιχειρηματία. Όταν μου έκανε λοιπόν την πρόταση και αφού ζύγισα τα πράγματα αποφάσισα να γίνω συνοδοιπόρος του στο έργο που κάνει τόσα χρόνια στην ομάδα και το Πατρινό μπάσκετ.

Με τους ανθρώπους στον Προμηθέα μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα, έχοντας παρόμοια φιλοσοφία και στόχους. Για μένα τελικά ήταν εύκολη επιλογή».

Για τους στόχους των Πατρινών στη νέα συγκυρία, ο Σοφοκλής Μπίτας τόνισε:

«Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί και θέλουμε να μπούνε τα νέα παιδιά ακόμα περισσότερο στο αγωνιστικό σχεδιασμό. Να δούμε όσον αφορά το πρωτάθλημα, που θα κάτσει η μπίλια, μοιάζει πολύ αποδυναμωμένο, ενώ στο EuroCup να πάμε ακόμα παρακάτω».

Υποστήριξη: SilkTech