Ισόπαλο δίχως τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το ματς του Απόλλωνα Πόντου με την Παναχαϊκή με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα χαμένο πέναλτι. Εντός έδρας επικράτηση για την Δόξα Δράμας.

Απόλλων Πόντου – Παναχαϊκή 0-0

Την δυνατότητα να πάρουν την νίκη και να περάσουν μόνοι δεύτερη στην βαθμολογία απώλεσαν Απόλλων Πόντου και Παναχαϊκή, οι οποίοι ισοβαθμούν πλέον με τον Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα και στο 5΄ κέρδισε πέναλτι σε σπρώξιμο του Αμαρανατίδη του Κυνηγόπουλου μέσα στην περιοχή της ομάδας του.

Ο Ελευθεριάδης ήταν αυτός ο οποίος ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών, ο Πολίτης όμως τον νίκησε και κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του. Από το σημείο εκείνο και μετά ο Απόλλων Πόντου προσπάθησε να γίνει απειλητικός για την εστία του Σούλη, χωρίς όμως να τα καταφέρει, σ΄ενα παιχνίδι ισορροπημένο και μέτριο, με συνέπεια το στείρο 0-0 να δια τηρηθεί ως έχει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 60΄ ο Απόλλων Πόντου κέρδισε όταν ο Τσελεπίδης μέσα στην περιοχή της ομάδας του τράβηξε τον Κυβερλίδη. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Πουρτουλίδης, αντί για τα δίχτυα όμως του Σούλη έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 65΄ η Παναχαϊκή ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Θεολόγου, ο διαιτητής όμως θεώρησε ακούσιο και έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Στο 72΄ οι Αχαιοί είχαν διπλή ευκαιρία προκειμένου να ανοίξουν το σκορ, τα σουτ όμως τόσο του Ελευθεριάδη, όσο και του Κυνηγόπουλου αποκρούστηκαν δις από τον Πολίτη, με συνέπεια το 0-0 να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Δόξα Δράμας – Απόλλων Λάρισας 2-0

Στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας συνεχίζει να βρίσκεται η Δόξα Δράμας, η οποία πέτυχε την έκτη της νίκη μέσα στην έδρα της. Το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού ήταν αυτό που μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς, καθώς μόλις στο 1΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε τέρμα του Κρητικού.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η ομάδα του Άριαν Μπελά ανέβασε την απόδοση της προκειμένου να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 16΄ με το σουτ του Τασιούλη να αποκρούεται από τον Μένκα. Η απάντηση από την Δόξα ήρθε στο 28΄ με το σουτ του Κρητικού να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Μαντζάρη, ενώ στο 32΄ η εκτέλεση φάουλ του Μπραμπίγια αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Μένκα…

Στο β΄ ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 49΄ η Δόξα έχασε σημαντική ευκαιρία προκειμένου να κάνει το 2-0, ο Πέρεθ όμως παρότι βρέθηκε τετ α τετ με τον Μαντζάρη δεν κατάφερε να τον νικήσει. Η απάντηση από πλευράς Θεσσαλών ήρθε στο 63΄ με το σουτ του Λουκάο να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Μένκα, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η εκτέλεση φάουλ του Μπραμπίγια στο 72΄. Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι παίκτες του Άριαν Μπελά σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχαν οι Δραμινοί στο 79΄ με τον Κρουθ, να βγαίνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων τον οποίο και νίκησε για να κάνει το 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Επόμενη Αγωνιστική (27-28/3)

Τετάρτη (27/3)

Αήττητος Σπάτων – Καραϊσκάκης 0-3 α.α.

Απόλλων Λάρισας – Απόλλων Πόντου

Βόλος – Ηρόδοτος

Εργοτέλης – Αιγινιακός

Παναχαϊκή – ΑΟΧ Κισσαμικός

Πλατανιάς – Σπάρτη

Τρίκαλα – Κέρκυρα

Πέμπτη (28/3)

Ηρακλής – Δόξα Δράμας