#Mexritelous. Αυτό ήταν το μότο της “Ερυθρόλευκης” Μπασκετικής οικογένειας μετά την αποχώρηση της ομάδας στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.  Και επειδή κωλοτούμπες και μάλιστα καλύτερες απο τον Ιωάννη Μελισσανίδη και τη Νάντια Κομανέτσι, δεν κάνει ο Ολυμπιακός , οι Πειραιώτες αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά ότι πράττουν το σωστό. Ακόμα και αν πέσουν στην Α2.

Εδώ και καιρό έχουμε διαβάσει φοβερά πράγματα που προσπαθούσαν να αλλάξουν  τη γνώμη της διοίκησης του Ολυμπιακού. Δημοσιεύματα που έλεγαν ότι η Ευρωλίγκα θα διώξει τους Περιαραιώτες γιατί δεν θα συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα και μέχρι πριν λίγες ώρες o Μπερτομέου έλεγε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. 

Τώρα γράφουν ότι η Αδριατική Λίγκα δεν θα δεχτεί τον Ολυμπιακό και πιο συγκεκριμένα οι ομάδες που την απαρτίζουν. Προσπαθούν να στρέψουν τον κόσμο των Πειραιωτών  εναντίον της διοίκησης αναρωτούμενοι πως Σπανούλης και Πρίντεζης θα παίξουν Α2  και στην κυριολεξία γελάει μαζί τους ο Πλανήτης. Αναφέρουν ότι οι “Ερυθρόλευκοι” θέλουν να καταστρέψουν το μπάσκετ  θέλοντας να κρύψουν τα οικονομικά τους Προβλήματα, το θέμα με το ηχητικό και άλλα..Κοντόφθαλμοι είναι βέβαια διότι οι Προτάσεις που κάνουν οι Πειραιώτες είναι προς την απόλυτη βελτίωση του μπάσκετ όπως ισχύει σε όλα τα Πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Και όπως όλοι είδαν στο Παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7, ο κόσμος του Ολυμπιακού, πολύ απλά και ωραία στηρίζει τους Αγγελόπουλους. 

Ολοι όσοι “κράζουν” τον Ολυμπιακό, απλά τρέμουν στην ιδέα ο Ολυμπιακός να λείπει από το Πρωτάθλημα. Γιατί,πολύ απλά τίποτα δεν θα είναι ίδιο και το Πρωτάθλημα θα χάσει την αίγλη του και οι ομάδες χρήματα.. Απλά-όμορφα και ωραία. Είναι τρομερό ΟΛΕΣ οι ομάδες να παραδέχονται ότι υπάρχει πρόβλημα και καμία να μην βάζει το χέρι στο μαχαίρι.

Και να ρωτήσουμε. Οταν ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε με την Κύμη δεν υπήρξε αλλοίωση του Πρωταθλήματος; Δεν έπεσε το Λαύριο; Ασχετα, αν μετά αποφασίστηκε η αναδιάρθρωση  που και για να γίνει πραγματικότητα θα πρέπει να συφωνήσει η ΕΟΚ και να υπογραφεί απο το Υπουργείο Αθλητισμού. Οταν οι “Πράσινοι” δεν κατέβηκαν ήταν απλά μία ακόμα ημέρα όμορφη του Ελληνικού μπασκετ.

Και επειδή κάποιοι μιλάνε για κωλοτούμπες.. Ο Παναθηναϊκός δεν έλεγε ότι θα φύγει απο την Ευρωλίγκα και μάλιστα έκαναν λόγο για την  παρουσία της ομάδας στο Bcl; Από ότι βλέπουμε ο Παναθηναικός μία χαρά έπαιξε φέτος Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός μετά απο κάθε Ευρωπαική ήττα από τον Ολυμπιακό δεν “έκλαιγε” για τη διαιτησία; Ο Παναθηναϊκός δεν είπε ότι δεν κατεβαίνει στο ματς με την Κύμη και στα υπόλοιπα ματς αν δεν υπήρχε τιμωρία των Αγγελόπουλων;

Ο Παναθηναϊκός δεν είπε ότι δεν θα κατέβει στα επόμενα ματς Πρωταθλήματος αν δεν τιμωρηθούν οι Αγγελόπουλοι;Και λίγες ώρες μετά ο Ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έλεγε ότι θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό με +40 πόντους στα πλέι οφ;

Ο Παναθηναϊκός δεν  ήταν αυτός που έλεγε ότι θα πάει Αδριατική λίγα όταν έκανε τις κινήσεις του ο Ολυμπιακός για την ίδια διοργάνωση.

YΓ : Φανταστείτε να πήγαινε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ΚΕΔ και να ζητούσε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας να σφυρίξουν  οι διαιτητές που θεωρούσε ο ίδιος ότι θα έπρεπε να σφυρίξουν. Τότε απλά θα εγένετω πόλεμος..