Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της και ο Ανδρέας Δημάτος μίλησε για την σύνδεση που θα υπάρξει ανάμεσα στο φετινό και στης νέας χρονιάς, όπου θα βρίσκονται στην «Αγια-Σοφιά».

Πιο συγκεκριμένα ο διευθυντής επικοινωνίας των “κιτρινόμαυρων” ανέφερε ότι όσοι αγόρασαν κάρτες την τελευταία τριετία και τις χρονιές που η ομάδα βρισκόταν σε μικρότερες κατηγορίες θα έχουν προβάδισμα για το νέο γήπεδο.

Αναλυτικά:

Για το σλόγκαν των φετινών διαρκείας: «Η ΑΕΚ είμαστε εμείς, είναι το μότο μας. Προήλθε από την φωτογράφιση στα Σπάτα με μια 11αδα παικτών και φιλάθλους. Καταλαβαίνετε τον συμβολισμό και τη δύναμη που έχει για την ομάδα. Για όσα πετύχαμε όλοι μαζί, παίκτες και κόσμος είναι η ίδια ομάδα για εμάς».

Για το κόστος των νέων καρτών: «Η τιμολογιακή πολιτική μας είναι να διατηρήσουμε ίδιες τις τιμές. Έχουμε περισσότερα ματς, αλλά και την ευρωπαϊκή τιμωρία. Υπάρχει επίσης η έκπτωση τριετίας και όλα τα προνόμια. Φυσικά είναι κίνητρο και η προτεραιότητα για το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Για το ΟΑΚΑ: «Είναι ένα δύσκολο γήπεδο με ντεζαβαντάζ. Υπάρχει η λογική ότι μπορείς εύκολα να βρεις ένα απλό εισιτήριο στο ΟΑΚΑ. Πλέον είμαστε σε μια μεταβατική χρονιά πριν το νέο γήπεδο. Σκοπός μας είναι να αυξήσουμε την προσέλευση φιλάθλων στο ΟΑΚΑ γενικότερα. Δεν θέλω όμως να κάνω προβλέψεις ή να βάλω κάποιο στόχο».

Για το ποιοι θα έχουν προβάδισμα για διαρκείας στο νέο γήπεδο: «Σίγουρα προβάδισμα θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της Γ’ και της Β’ Εθνικής που είναι και μέτοχοι. Επίσης αυτοί που έχουν αγοράσει συνεχόμενα διαρκείας την τριετία πριν μπούμε στο γήπεδο. Αυτή η τριετία κλείνει φέτος.

Σίγουρα θα δοθούν περισσότερες διευκρινίσεις για το θέμα. Αυτό που μπορώ να σας πως είναι ότι όσοι έχουν προτεραιότητα, θα μπορούν να αγοράσουν κάρτα σε οποιαδήποτε θύρας της Αγια-Σοφιάς, ανεξάρτητα από που είναι το διαρκείας τους στο ΟΑΚΑ».