Συνεχίζεται η δράση στο Τσάμπιονς Λιγκ, με ακόμη 8 αναμετρήσεις να κλέβουν την παράσταση στο σημερινό κουπόνι. Αυτή τη φορά θα πορευτούμε με 3 επιλογές, μία δυάδα και ένα μονό.

Μεγάλο ματς στο Άμστερνταμ, όπου ο Άγιαξ φιλοξενεί την Τσέλσι θέλοντας να κάνει το 3 στα 3 και να αγκαλιάσει από τώρα ουσιαστικά την πρόκριση! Οι Ολλανδοί είναι πιο σταθεροί από τη φετινή έκδοση των Λονδρέζων, οι οποίοι πάντως έχουν νιάτα και ταλέντο στη σύνθεσή τους. Προβλέπεται ανοιχτό ματς, έχει αξία το over 2,5 σε απόδοση 1.60 από Goalbet.

Στις 22:00, η Ίντερ υποδέχεται τη Ντόρτμουντ στο σημαντικότερο ματς της βραδιάς. Με έναν βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές, οι «νερατζούρι» χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη, την ώρα που οι Βεστφαλοί πάνε Μιλάνε δίχως τους Ρόις και Αλκάθερ. Έχει μπροστά της καλή ευκαιρία για… σεφτέ η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, αξίζει ο άσος σε DNB, που προσφέρεται στο 1.55 από Goalbet.

Κλείνουμε με το ματς της Σάλτσμπουργκ κόντρα στη Νάπολι για τον 5ο όμιλο. Οι «παρτενοπέι» καταλαμβάνουν την πρώτη θέση με 4 βαθμούς και σε περίπτωση νίκης κάνουν σημαντικό βήμα για την πρόκριση, με τους Αυστριακούς πάντως να έχουν να… επιδείξουν ένα απίθανο εντός έδρας αήττητο σερί που κρατά από τον Νοέμβριο του 2016! Δεν θα περάσει εύκολα από τη «Red Bull Arena» η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι…

ΔΥΑΔΑ (2.48)

19:55 ΑΓΙΑΞ-ΤΣΕΛΣΙ OVER 2,5 (1.60, Goalbet)

22:00 ΙΝΤΕΡ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1 DNB (1.55, Goalbet)

ΜΟΝΟ

22:00 ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΑΠΟΛΙ 1 DNB (1.90, Goalbet)