Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί πως ο Γκανέζος φορ μένει εκτός για το ματς με τον Ολυμπιακό, τελικά είναι στην 20μελή αποστολή.

Μπλόφα ή… γκάφα; Όπως και να’ χει, αν και τελικά ο Ερυθρός Αστέρας είχε ανακοινώσει αποστολή 19 παικτών χωρίς τον Ρίτσμοντ Μποάκι για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό, λίγη ώρα μετά προστέθηκε ένας ακόμη παίκτης στη λίστα κι αυτός ήταν ο Γκανέζος φορ.

Ο Μποάκι, πρώτος σκόρερ της πρωταθλήτριας Σερβίας στην Ευρώπη φέτος με τέσσερα γκολ (τα τρία στα προκριματικά), προέρχεται από τραυματισμό και πιθανότατα θα είναι στον πάγκο, με τον Πορτογάλο Τομανέ να παίρνει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης.

Έτσι μοναδική σίγουρη απουσία για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι αυτή του κεντρικού μέσου Ντούσαν Γιόβαντσιτς, που έπαιξε βασικός στο τελευταίο ματς με την Σπάρτακ Σουμπότιτσα (3-1). Τη θέση του στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Μίλος Βούλιτς.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή: Μίλαν Μπόριαν, Ζόραν Πόποβιτς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Νεμάνια Μιλούνοβιτς, Ράντοβαν Πάβκοφ, Μίλος Ντέγκενεκ, Σαντάνα Ζάντερ, Μίλαν Ρόντιτς, Μίλος Βούλιτς, Χοσέ Κάνιας, Νιέγκος Πέτροβιτς, Μίρκο Ίβανιτς, Βέλικο Σίμιτς, Ματέο Γκαρσία, Ρατζίβ Φαν Λα Πάρα, Αλέξα Βουκάνοβιτς, Μάρκο Μάριν, Μίλαν Πάβκοφ, Τομανέ.