Αρχική » ΚΙΝΑΛ Έβρου

ΚΙΝΑΛ Έβρου

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Στο δημόσιο βίο του Έβρου, μία συνιστώσα του θεωρητικά είναι και το “τοπικό μαγαζί” του Κινήματος Αλλαγής (ΠΑΣΟΚ και λοιποί χρήσιμοι).

Είναι ένα κόμμα που διακρίνεται για τους διορισμούς στα όργανα του, λες και οι διαδικασίες εκλογής είναι αρρώστια (πριν λίγες ημέρες η Φώφη ύστερα από τους παλιμπαιδισμούς και τις συντεχνιακές ιδιοτέλειες που εμφάνισαν “κορυφαίου” του ΚΙΝΑΛ θυμήθηκε την αρχή της δημοκρατίας : την νομιμοποίηση των οργάνων μέσα από εκλογές και όχι την κοοπτάτσια).

Στον Έβρο αντιληφθήκαμε ότι υπάρχει αυτός ο κομματικός  σχηματισμός τους τελευταίους μήνες , όταν στις εσωτερικές διαδικασίες του για την απονομή  χρίσματος σε υποψήφιο δήμαρχο  Αλεξανδρούπολης, βγήκαν στην επιφάνεια οι κουτοπόνηρες ίντριγκες , οι αφόρητες ιδιοτέλειες και οι πομφόλυγες των στελεχών του που είχαν διαφορετικές προτάσεις και δεσμεύσεις.

Στις 15 Μαΐου του 2018 διορίσθηκε η νομαρχιακή επιτροπή Έβρου του ΚΙΝΑΛ . Με υπεύθυνους – φωστήρες σε διάφορους τομείς… και αναμέναμε από τότε να καταθέσουν δημόσια θέσεις και προτάσεις, να κάνουν παρεμβάσεις για τα προβλήματα και θέματα του Έβρου.

Από τον υπεύθυνο αγροτικού για τα κρίσιμα δρώμενα στον πρωτογενή τομέα της περιοχής .

Από τον υπεύθυνο τουρισμού για τον τουριστικό προορισμό Έβρος και τις ιδέες του για την ανάδειξη του.

Από την υπεύθυνη υγείας τις θέσεις της για το σύστημα υγείας του Νομού.

Από την υπεύθυνη οικονομικών τις καινοτόμες προτάσεις για τα οικονομικά προβλήματα της περιοχής.

Να μην κουραζόμαστε όμως αναφέροντας τους τομείς και τους υπεύθυνους του οργάνου.

Κομματικοί αξιωματούχοι με φανταχτερούς τίτλους έχει το ΚΙΝΑΛ στον Έβρο. Παραγωγή έργου , δημόσιο λόγο, καταθέσεις και προβληματισμό απ¨όλους αυτούς δεν είδαμε. Εκτός αν είναι σεμνοί  και δεν θέλουν να θεωρηθούν φαντασμένοι προβάλλοντας το δημιουργικό έργο τους.

Το κομματικό σύστημα της χώρας είναι μία από τις αιτίες της κρίσης και της παρακμής της. Οι τοπικές παραφυάδες του είναι η αντανάκλαση της κακομοιριάς του σε τοπικό επίπεδο.

Το κομματικό φαινόμενο και οι τοπικοί γραφειοκράτες του , μας παραπέμπουν στη σκέψη του Σασά Γκιτρί : “ Μπορείς να προσποιηθείς ότι είσαι σοβαρός, αλλά δεν μπορείς να προσποιηθείς ότι είσαι έξυπνος”.

 

 

Πρασινοφρουρός

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας