Skip to main content

Στους Ίκαρους Τρικάλων ο Κατσίμπας (pic)

Οι Ίκαροι Τρικάλων επενδύουν στον 19χρονο Δημήτρη Κατσίμπα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ομάδα των Τρικάλων:

«Ένας αθλητής με φόντα για να αναδειχτεί και να πρωταγωνιστήσει ακόμη και σε μεγαλύτερες εθνικές κατηγορίες αποτελεί την πρώτη μεταγραφική ενίσχυση των Ικάρων. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κατσίμπα που έδωσε τα χέρια με την διοίκηση και θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα στη νέα αγωνιστική… πρόκληση της τρικαλινής ομάδας στην Β’ Εθνική.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Ικάρων είναι 19 χρονών, έχει ύψος 2,08μ. Και αγωνίζεται στην θέση “5”. Γεννημένος στην Αθήνα, αγωνίστηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας ενώ για δύο χρόνια βρέθηκε στον Ολυμπιακό κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδας στο εφηβικό. Στην συνέχεια βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου έπαιξε μπάσκετ στο Bosco της Ιντιάνα για έναν χρόνο ανεβαίνοντας επίπεδο. Λόγω κορονοϊού αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να σπουδάσει στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων και έτσι οι Ίκαροι θα είναι η επόμενη ομάδα στην μπασκετική του πορεία. 


Στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης των Ικάρων στάθηκε στην πρόκληση της Β’ Εθνικής καθώς θα προσπαθήσει να αναδειχτεί, βοηθώντας και την ομάδα του: «Δεν έχω αγωνιστεί ξανά σε μεγάλη εθνική κατηγορία και σίγουρα αποτελεί πρόκληση αυτό για μένα. Γνωρίζω πως η ομάδα αποτελείται τόσο από έμπειρους όσο και από νεαρούς αθλητές στους οποίους ο κόουτς δίνει χρόνο συμμετοχής. Θέλω να παίξω και να προσπαθήσω να αναδειχτώ βοηθώντας παράλληλα την ομάδα να πετύχει τους στόχους της». 

https://www.facebook.com/1081147331988037/photos/a.1090355934400510/2458339467602143/?type=3