Google Nest Mini: Θα έχει έξοδο ήχου και πανομοιότυπο design με το Home

Google Nest Mini, Google Nest Mini: Θα έχει έξοδο ήχου και πανομοιότυπο design με το Home

Η Google φαίνεται ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μία ανανεωμένη έκδοση του Home Mini. Σύμφωνα με το 9to5Google που ανακάλυψε την καταχώρηση στο FCC ο διάδοχος του θα ονομάζεται Google Nest Mini και θα έχει βάση για τον τοίχο.

Τα σκίτσα που συνοδεύουν την καταχώρηση αποκαλύπτουν ότι το Google Nest Mini θα έχει θύρα audio-out η οποία επιτρέπει τη σύνδεση του έξυπνου ηχείου με οποιαδήποτε πηγή ήχου έχει θύρα 3,5mm.

Η πηγή ήχου μπορεί να είναι ένα laptop, ένα smartphone (με κλασική θύρα ακουστικών), κάποιο ηχοσύστημα, και άλλα. Να σημειώσουμε ότι το Amazon Echo Dot προσφέρει ήδη αυτή τη δυνατότητα. Οπότε αποτελεί μία ευπρόσδεκτη προσθήκη στο Google Home Mini.

Google Nest Mini, Google Nest Mini: Θα έχει έξοδο ήχου και πανομοιότυπο design με το Home

Ωστόσο, το 9to5Google αναφέρει ότι θα μπορούσε αυτή η θύρα να μην ήταν audio-out αλλά κάποιο κουμπί. Το Google Home Mini στην ίδια θέση έχει ένα mute switch, με το οποίο μπορούμε να σταματήσουμε τον Google Assistant από το να μας ακούει.

Πιθανότατα πρόκειται για ένα ακόμη mute switch, διότι θεωρούμε απίθανο να το αφαιρέσει εντελώς η Google. Ειδικά, μετά το σκάνδαλο για τη μεταγραφή των ήχων του Assistant από ανεξάρτητους συνεργάτες της.

Όπως αποκαλύπτει το σκίτσο, και σύμφωνα με όσα αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο, ο σχεδιασμός του Nest Mini δεν θα είναι ιδιαίτερα διαφορετικός από αυτόν του προκατόχου του.

Ο γνωστός leakster @evleaks δημοσίευσε στο Twitter μία εικόνα η οποία μάλλον δείχνει το Google Nest Mini το οποίο είναι πανομοιότυπο με τον πρόγονο του ακόμα και στο χρώμα.

Google Nest Mini, Google Nest Mini: Θα έχει έξοδο ήχου και πανομοιότυπο design με το Home

Αναμένουμε η Google να ανακοινώσει τα Google Pixel 4 τον Οκτώβριο και μαζί τους θα παρουσιάσει και άλλα έξυπνα προϊόντα. Οπότε, ίσως εκεί κάνει το ντεμπούτο του και το Google Nest Mini.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.