Samsung Galaxy Note 10+: Θα μπορούσε να έχει θύρα ακουστικών [βίντεο]

Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Note 10+ και η συσκευή έπεσε στα χέρια του γνωστού YouTuber JerryRigEverything, ο οποίος αποφάσισε να ανοίξει τη συσκευή και να εξετάσει αναλυτικά το hardware που κρύβει στο εσωτερικό της.

Samsung Galaxy Note 10+, Samsung Galaxy Note 10+: Θα μπορούσε να έχει θύρα ακουστικών [βίντεο]

Το JerryRigEverything πρόλαβε το iFixit που αποκάλυψε πως το Samsung Galaxy Note 10+ δεν επισκευάζεται εύκολα. Ο κατά κόσμον Zack επιβεβαιώνει τις ανησυχίες της ιστοσελίδας αναφέροντας ότι μέσα στο smartphone υπάρχει ένα cell layer το οποίο μπορεί να κάνει όλο το smartphone να εκραγεί.

Samsung Galaxy Note 10+, Samsung Galaxy Note 10+: Θα μπορούσε να έχει θύρα ακουστικών [βίντεο]

Ο JerryRigEverything επιβεβαίωσε την ύπαρξη του ειδικού μικρού πηνίου ασύρματης φόρτισης το οποίο βοηθά στην αναπλήρωση ενέργειας του S Pen. Το Galaxy Note 10+ φορτίζει το S Pen με πιο αργούς ρυθμούς, σε σύγκριση με το Note 9, αλλά το stylus διαθέτει μία νέα τεχνολογία μπαταρίας η οποία επεκτείνει την αυτονομία του στις 10 ώρες.

Samsung Galaxy Note 10+, Samsung Galaxy Note 10+: Θα μπορούσε να έχει θύρα ακουστικών [βίντεο]

Επιπλέον, ο Zack τόνισε ότι η εταιρεία θα μπορούσε να προσθέσει κλασική θύρα ακουστικών στο Galaxy Note 10+ αν ήθελε, αρκεί να τοποθετούσε διαφορετικά τις πλακέτες δημιουργώντας περισσότερο χώρο.

Samsung Galaxy Note 10+, Samsung Galaxy Note 10+: Θα μπορούσε να έχει θύρα ακουστικών [βίντεο]

Ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο της ανάλυσης του JerryRigEverything είναι η κοντινή ματιά στο θάλαμο ατμού του Samsung Galaxy Note 10+ ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση κατά τη διάρκεια του gaming κρατώντας χαμηλά τις θερμοκρασίες της CPU και της GPU.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκας

οταν μετα λεω οτι ειναι σαπια η samsung γινομαι κακος

Anton Kagia

Η θύρα ακουστικών δεν βγήκε απλά γιατί ενοχλούσε, δεν έδειχνε όμορφο το εκάστοτε Smartphone ή γιατί δεν χωρούσε να μπει. Μπήκε απλά για να πουλήσουν πιο εύκολα τα ασύρματα ακουστικά.

Στέφανος

Pocophone f1 μάγκες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.