Xiaomi Mi 10 Pro 5G: Live φωτογραφίες αποκαλύπτουν χαρακτηριστικά και σχεδιασμό

Xiaomi Mi 10 Pro 5G, Xiaomi Mi 10 Pro 5G: Live φωτογραφίες αποκαλύπτουν χαρακτηριστικά και σχεδιασμό

Συνήθως, η Xiaomi κυκλοφορεί τα flagships της σειράς Mi Φεβρουάριο ή Μάρτιο. Οπότε, είναι λογικό που έχουν ξεκινήσει τα leaks για τα επόμενα μοντέλα της σειράς. Πριν λίγες ώρες διέρρευσαν φωτογραφίες που αποκαλύπτουν κάθε πτυχή του Xiaomi Mi 10 Pro 5G.

Τι αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε ένας χρήστης του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo. Εκτός από το ίδιο το smartphone δείχνει το κουτί και τον φορτιστή που θα συνοδεύει το Mi 10 Pro 5G.

Από πλευράς σχεδιασμού, οι φωτογραφίες δείχνουν ότι το Mi 10 Pro 5G θα έχει dual curved οθόνη με punch hole στην πάνω αριστερή γωνία. Η θύρα USB type-C βρίσκεται στο κάτω μέρος του smartphone, μαζί με την υποδοχή της SIM. Ωστόσο, δεν υπάρχει κλασική θύρα ακουστικών.

Στο πίσω μέρος, έχει τοποθετηθεί η τετραπλή κάμερα 108MP σε κάθετη διάταξη. Στο κάτω τμήμα της πλάτης του Xiaomi Mi 10 Pro 5G υπάρχει το λογότυπο της εταιρείας μαζί με την ένδειξη 5G. Τέλος, τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης και απενεργοποίησης του smartphone βρίσκονται στη δεξιά μεριά.

Μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες είναι πως το Mi 10 Pro 5G θα έχει Hi Res Audio και ότι στο πάνω μέρος του smartphone υπάρχει μία ακόμα γρίλια ηχείου.

Περνώντας στη φωτογραφία του φορτιστή, βλέπουμε ότι το Xiaomi Mi 10 Pro 5G έρχεται πακέτο με έναν φορτιστή 65W. Κάτι που σημαίνει ότι το Mi 10 Pro 5G θα ανταγωνίζεται σε επίπεδο φόρτισης το Oppo Reno Ace το οποίο φορτίζει πλήρως τη μπαταρία των 4.000mAh μέσα σε 35 λεπτά. Βέβαια, δεν γνωρίζουμε ακόμη τη χωρητικότητα θα έχει η μπαταρία του Mi 10 Pro 5G.

Xiaomi Mi 10 Pro 5G, Xiaomi Mi 10 Pro 5G: Live φωτογραφίες αποκαλύπτουν χαρακτηριστικά και σχεδιασμό

Τέλος, η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι τα Xiaomi Mi 10 θα έχουν τον Snapdragon 865. Οπότε, θεωρούμε δεδομένο ότι και το Mi 10 Pro 5G θα διαθέτει τον τελευταίο επεξεργαστή της Qualcomm.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Τέλειο θα είναι, αλλά αν βγαίνει μόνο σε 5G δε βλέπω να τα γλυτώνουμε τα 900 ευρώ στην Ελλάδα.

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΖΟΓΚΟΣ

κάτω από 600 και με στοίχημα…

Nickolas

Μιλάω για επίσημες τιμές αλυσίδων. Αυτή τη στιγμή το mi note 10 έχει 600 ευρώ, δεν υπάρχει περίπτωση αυτό εδώ που έχει δέκα φορές καλύτερο επεξεργαστή, ασύρματη φόρτιση, αντίστροφη ασύρματη φόρτιση, και πολύ πιθανό οθόνη με 90Ηz να κοστίζει λιγότερο, ακόμη και αν δεν έρθει η 5G έκδοση.

Κινητομανής ®

65 watt φόρτιση και απλά ξεχνάς την μπαταρία, μετά από ένα χρόνο το πολύ έχει γίνει μαρμελάδα. Και για αδιαβροχοποίηση ούτε λόγος τα κινεζάκια.

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΖΟΓΚΟΣ

ενώ το iphone σου είναι ευρωπαικοαμερικάνικο… χαχαχαχαχ … πόσο κοιμισμένοι είσαστε ωρέ
65 βατόνια… γκάζια παντού… και η μπαταρία θα βγάλει 3-4 χρόνια για πλάκα… αλλά τι σου λέω τώρα εσένα…

Nickolas

Μα αυτό μόνο πρόβλημα δεν είναι. Κάποιος που φοβάται ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο πολύ απλά χρησιμοποιεί ένα απλό φορτιστή και έχει το κεφάλι του ήσυχο.
Από την άλλη πλευρά το να υπάρχει η δυνατότητα να φορτίζει το κινητό στο 50% μέσα σε δέκα λεπτά για παράδειγμα, είναι μεγάλη υπόθεση.

spynexes

16/512 πανω απο 700

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.