Google Assistant: Σταματά να πατάει το “Αισθάνομαι τυχερός” και δίνει πλήρεις απαντήσεις

Google Assistant, Google Assistant: Σταματά να πατάει το “Αισθάνομαι τυχερός” και δίνει πλήρεις απαντήσεις

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η εφαρμογή του Google Assistant για Android έλαβε μία μεγάλη αλλαγή στο interface του. Ωστόσο, από ότι φαίνεται η Google συνεχίζει τη βελτίωση του UI του Assistant και η επερχόμενη έκδοση του ψηφιακού βοηθού θα επιφέρει μεγάλες αλλαγές στο περιβάλλον χρήσης.Google Assistant, Google Assistant: Σταματά να πατάει το “Αισθάνομαι τυχερός” και δίνει πλήρεις απαντήσεις

Από την επόμενη έκδοση του Google Assistant θα μπορούμε να επεκτείνουμε τις κάρτες ώστε να δούμε περισσότερες πληροφορίες. Επίσης, αρκετά χαρακτηριστικά στο περιβάλλον του Google Assistant, όπως οι Κατηγορίες, θα αποκτήσουν νέα εμφάνιση. Τέλος, θα υπάρξουν αλλαγές στα μενού, οι οποίες θα δίνουν στους χρήστες εύκολη πρόσβαση σε πολλά εργαλεία, όπως το αλφάδι και η αριθμομηχανή.

Google Assistant, Google Assistant: Σταματά να πατάει το “Αισθάνομαι τυχερός” και δίνει πλήρεις απαντήσεις

Η νέα εμφάνιση του Google Assistant επιδιώκει κυρίως να παρέχει περισσότερες πληροφορίες. Για παράδειγμα όταν ζητάμε να δούμε κάποια νέα, πλέον θα βλέπουμε πολλαπλά link από διαφορετικές πηγές. Αυτό βοηθάει στο να υπάρχει πιο αντικειμενική κάλυψη και μεγαλύτερες πιθανότητες εύρεσης αυτού που ψάχνουμε. Προηγουμένως, ο Google Assistant συμπεριφέρονταν σαν να πατούσε το κουμπί “Αισθάνομαι Τυχερός” και μας έδινε την “καλύτερη” απάντηση.

Google Assistant, Google Assistant: Σταματά να πατάει το “Αισθάνομαι τυχερός” και δίνει πλήρεις απαντήσεις

Επίσης, όταν αναζητούμε εικόνες θα βλέπουμε μία κάρτα η οποία θα εμφανίζει περισσότερες εικόνες σε μικρότερο χώρο. Επιπλέον, τα διαγράμματα μετοχών και η αναζήτηση άλλου τύπου περιεχόμενο θα εμφανίζει αποτελέσματα ιστού συνοδευόμενα από εικόνες, ώστε να μπορούμε να δούμε αυτό που ψάχνουμε με μία μόνο ματιά.

Όπως είναι λογικό αυτή η αλλαγή θα γίνει διαθέσιμη σταδιακά στους χρήστες, με αυτούς που έχουν Google Pixel να την λαμβάνουν πρώτοι.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.