To HTC U12+ ανακοινώθηκε επίσημα και είναι η νέα ναυαρχίδα της εταιρίας. Η συσκευή πέρασε από το DxOMark για να δοκιμαστεί και να βαθμολογηθεί. Η UltraPixel κάμερα κατάφερε να σκοράρει 103 πόντους συνολικά. Στην φωτογραφία πήρε 106 πόντους, ενώ στο βίντεο 95. Η βαθμολογία αυτή το φέρνει στην δεύτερη θέση, πίσω από το Huawei P20 Pro.

Στο review αναφέρεται πως το HTC U12+ είναι μέσα στα κορυφαία smartphones της αγοράς. σε θέματα οξύτητας και δυναμικού εύρους. Το U12+ παίρνει καλές κριτικές και για την ισσορία του σε λεπτομέρεια και θόρυβο.

Αυτό όμως που αποθεώνει το DxOMark είναι το πολύ γρήγορο και ακριβές autofocus, όπως επίσης και το 2Χ οπτικό του zoom. Ειδικά το τελευταίο είναι το καλύτερο της αγοράς αυτή τη στιγμή.

Όλα τα θετικά που είδαμε στην φωτογραφία, ισχύουν και στο βίντεο, ενώ έχουμε πολύ αποτελεσματική σταθεροποίηση και ταχύτατο autofocus. Η έκθεση είναι άριστη και το δυναμικό εύρος πάρα πολύ καλό, ακόμα σε σε χαμηλό φωτισμό.

Όμως η τελειότητα είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί, έτσι η συσκευή έχει κάποιες μικρές ελλείψεις. Έτσι η συσκευή χάνει λίγη από την λεπτομέρεια στην φωτογραφία, όταν χρησιμοποιείται το οπτικό ζουμ σε χαμηλό φωτισμό. Επίσης είχαμε και μερικά artifacts σε HDR φωτογραφίες.

Μπορείτε να βρείτε όλο το review στην πηγή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.