Η Apple κυκλοφόρησε το iPhone X στα $999 για τις ΗΠΑ και όπως όλοι, έτσι και εμείς αναρωτηθήκαμε αν το τηλέφωνο θα έπρεπε να είναι χρυσό για να δικαιολογήσει την τιμή του. Τώρα όμως έρχεται η Caviar, που είναι  ρώσικη εταιρία κατασκευή πολυτελών αντικειμένων, που μας έχει συνηθίσει σε εκδόσεις χρυσών συσκευών.

Το τελευταίο την προϊόν είναι το το iPhone X Putin Golden Age, ώστε να γιορτάσει την επανεκλογή του, αφού κέρδισε τις εκλογές με το 76% των ψήφων.

Αντί για κάποιο cool αυτοκόλλητο ή θήκη, η Caviar έφτιαξε από την αρχή την πλάτη της συσκευής, αντικαθιστώντας το λογότυπο της Apple, με ανάγλυφο πρόσωπο του Βλαντιμίρ Πούτιν. Κάτω από το πορτρέτο, βρίσκεται το λογότυπο της Ρωσικής Ομοσπονδίας και ακριβώς κάτω του το Κρεμλίνο, μαζί με το κείμενο “Είμαστε έτοιμοι για το λαμπρότερο μέλλον και θα το πετύχουμε”.

Η συσκευή έχει πλάτη από χρυσό 24Κ, συμπεριλαμβανομένων των κουμπιών. Θα κυκλοφορήσουν 76 συσκευές, ώστε να εορταστεί το 76% που πήρε ο Πούτιν. Η Caviar μας λέει πως η συσκευή είναι σύμβολο θριάμβου και ενότητας του ρώσικου λαού, σαν μια ομάδα, “όπως ακριβώς δήλωσε ο Πρόεδρος”.

Και τώρα καθίστε κάπου γιατί έρχεται η τιμή του. Η 64GB έκδοση θα έρθει στα €3.800. Μπορείτε να πάρετε και την έκδοση των 256GB, όμως θα σας έρθει στα €4000. Η συσκευή έχει εγγύηση ένα χρόνο και το θετικό είναι πως έχει δωρεάν αποστολή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.