Λίγες ώρες πριν (17/1) την επίσημη κυκλοφορία του Meizu M6s, μάθαμε σχεδόν τα πάντα για τη συσκευή. Specs και design διέρρευσαν στο κινεζικό μέσο δικτύωσης Weibo. Αλλαγή “πλεύσης” για την εταιρεία, με το M6s να έρχεται με 14nm Exynos 7872 chipset.

Το SoC (της Samsung) έχει 6-πύρηνο CPU (2x Cortex-A73, 4x Cortex-A53) και Mali-G71 MP3 GPU. Επίσης είναι το πρώτο smartphone της Meizu με αισθητήρα αποτυπώματος στο πλάι. Όσον αφορά την οθόνη θα είναι 5.7″ (1440×720, HD+) ενώ στο πάνω μέρος της μπροστινής πλευράς θα υπάρχει selfie camera 8MP.

Το πίσω μέρος διαθέτει μια κάμερα των 16MP που συνοδεύεται από LED flash. Η RAM είναι 3GB και ο αποθηκευτικός χώρος 32GB ή 64GB. To Flyme OS είναι βασισμένο στο Android 7.0 Nougat, ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3000mAh.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χρώματα, την τιμή και το που θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.