Προς το παρόν δεν έχουμε ακούσει κάτι για το επερχόμενο Xiaomi Pocophone F2, τον διάδοχο του εξαιρετικού Pocophone F1 της περσυνής χρονιάς. Ωστόσο, σήμερα, ο Jai Mani, ο επικεφαλής του brand, ανακοίνωσε ότι θα εγκαταλείψει την Xiaomi.

Ο Mani ήταν μαζί με την Xiaomi για πάνω από πέντε χρόνια, ξεκινόντας από την Xiaomi India το 2014. Το 2018, βρισκόταν στο τιμόνι του sub brand της, του Poco, το οποίο διέθεσε το Pocophone F1, μια συσκευή που έμελλε να αποτελέσει μια λαμπρή επιτυχία για την Xiaomi. Διέθετε κορυφαία χαρακτηριστικά, όπως τον Snapdragon 845 σε εξαρετικά χαμηλή τιμή, στα 250 ευρώ περίπου.

Η αλήθεια είναι πως η αποχώρηση του Mani έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για το Poco brand. Το Pocophone F2 φημολογούνταν ότι θα καταφθάσει τον ερχόμενο Αύγουστο, επομένως μια τέτοια κίνηση στο εσωτερικό της Xiaomi δεν είναι και ό,τι καλύτερο αυτή τη χρονική στιγμή. Άγνωστο για ποιους λόγους αποχωρεί και άγνωστο τι θα συμβεί με το Pocophone F2.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.