Το OnePlus 6T μπορεί να μην αποτελεί μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το OnePlus 6 καθώς και τα δυο τηλέφωνα μοιράζονται σχεδόν το ίδιο design, αλλά υπάρχουν δυο σημεία στα οποία καινοτομεί. Το πρώτο, είναι ο σαρωτής εντός οθόνης και το δεύτερο η μεγαλύτερη μπαταρία.

Το νέο OnePlus 6T έρχεται με μια μπαταρία των 3,700mAh, την μεγαλύτερη που έχει τοποθετήσει ποτέ η OnePlus σε ένα από τα τηλέφωνά της και σίγουρα είναι αρκετά μεγαλύτερη σε σχέση με εκείνη των 3.400 mAh που χρησιμοποιήθηκε στο 6. Υπάρχει ωστόσο διαφορά στη διάρκεια που προσφέρει; Το phonearena θέλησε να διαπιστώσει ακριβώς αυτό το πράγμα, έτρεξε τις δοκιμές του και μας παρουσιάζει τα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, το OnePlus 6T κατάφερε να σημειώσει 9 ώρες και 52 λεπτά, περισσότερο από τα περισσότερα flagships του 2018 και σίγουρα από ένα από τα μεγαλύτερα “scores” για smartphone με AMOLED οθόνη. Το δεύτερο σκέλος των δοκιμών, συμπεριελάμβανε τον χρόνο που χρειάζεται να φορτίσει με τα αποτελέσματα να παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα. Χρειάζεται μόλις 1 ώρα και 25 λεπτά να φθάσει σε πλήρη φόρτιση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.