Πέρασαν αρκετοί μήνες, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα επίσημα νούμερα του DxOMark για την κάμερα του Mate 20 Pro. Πιο συγκεκριμένα, λαμβάνει 109 βαθμούς και μοιράζεται τη θέση του με το ξαδερφάκι του, το Huawei P20 Pro. Προσφέρει εξαιρετικές στατικές φωτογραφίες, με τη βαθμολογία του στη κατηγορία των φωτογραφιών να αγγίζει το 114 βαθμούς, ενώ στα video λαμβάνει 97 βαθμούς.

Τα επίπεδα θορύβου είναι ιδιαίτερα χαμηλά σε συνθήκες με πολύ λίγο φως, ενώ διαθέτει πολύ καλό autofocus σύστημα καθώς και εξαιρετικές δυνατότητες zoom. Η ισορροπία λευκού και το color rendering ανταποκρίνεται εξαιρετικά σε όλες τις συνθήκες. Όσον αφορά τις φωτογραφίες πορτραίτου, είναι καλές και παράγει ένα όμορφο bokeh effect, χάνει όμως λίγο σε λεπτομέρειες του προσώπου.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανάλυση του DxOMark εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Την καλύτερη Cam την έχει το P20 Pro γιατί εκτός τους 109 βαθμούς τα πήγε καλύτερα και στις λήψεις βίντεο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.