tetartopress

Αίγιο: Πρόγραμμα δραστηριοτήτων στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Δήμου 4-10 Μαΐου


Από τις αρχές Απριλίου λειτουργεί η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του Δήμου Αιγιαλείας και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) #εκπαιδευόμαστε_σπίτι, που προστέθηκε στις υπόλοιπες πρωτοβουλίες, προστασίας και διευκόλυνσης των πολιτών, που προέβη ο Δήμος για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Μέσα από τις δραστηριότητες που προσφέρονται στην πλατφόρμα, οι πολίτες μπορούν να συμμετέχουν ενεργά σε μια σειρά αντικειμένων όπως: εικαστικά εργαστήρια, μουσικές δραστηριότητες, γυμναστική στο σπίτι, μαγειρική, δημιουργική γραφή, συμβουλές διατροφής, ενημερωτικές παρουσιάσεις από επαγγελματίες του χώρου της υγείας και άλλες δράσεις.

Η πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι εύκολη και γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα dikepaigialeias.gr/ekpaideuomaste-spiti, στην οποία υπάρχει μηνιαίο πρόγραμμα δράσεων όπως και πληροφορίες για τις ψηφιακές αίθουσες δραστηριοτήτων καθώς και οδηγίες για την εύκολη πρόσβαση στην πλατφόρμα, αφού για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη μόνη η συμπλήρωση ενός ονόματος χρήστη.

 

Η εβδομάδα 4-10 Μαΐου είναι γεμάτη δράσεις, δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Δεύτερα 4 Μαΐου

17:00 Εικαστικά εργαστήρια με την Μαργαρίτα Γούτου εδώ

18:00 Σχέσεις στην οικογένεια με την κοινωνική λειτουργό Σακκούλη Ζωή εδώ

19:00 Γυμναστική στο σπίτι με την Αθηνά Δεληγεωργοπούλου εδώ

20:00 Η Καλλιόπη Βέττα συνομιλεί με την Μαίρη Ζαχαράκη δείτε ζωντάνα μέσα από τη σελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α είτε στην πλατφόρμα εδώ

 

Τρίτη 5 Μαΐου

17:00 Εικαστικά εργαστήρια εδώ. Θα υπάρχει επίσης, ζωντανή μετάδοση από τη σελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

18:00 Καρκίνος και Οικογένεια: Συζήτηση για τους φροντιστές των ασθενών, Κλαίρη Τζιομάκη, Κοινωνική Λειτουργός MSc., Ψυχοθεραπεύτρια, Επιστημονικά Υπεύθυνη του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας εδώ. Θα υπάρχει επίσης, ζωντανή μετάδοση από τη σελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

20:00 Γιάννης Σπανός 2ο μέρος με το Γιάννη Καραμάνο, παρουσιάζει Μπέσσυ Νάσση εδώ. Το αφιέρωμα θα μεταδίδεται ζωντανά από τη σελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

 

Τετάρτη 6 Μαΐου

17:00 Εικαστικά εργαστήρια με την Μαργαρίτα Γούτου εδώ

19:00 Μαγειρικά μπερδέματα για μικρούς και μεγάλους με τη Ναυσικά Λημναίου και τη Χαρά Γαλανοπούλου εδώ. Θα υπάρχει επίσης, ζωντανή μετάδοση από τη σελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

 

Πέμπτη 7 Μαΐου

17:00 Εικαστικά εργαστήρια με την Μαργαρίτα Γούτου εδώ

19:00 Γυμναστική στο σπίτι με την Αθηνά Δεληγεωργοπούλου εδώ

21:00 Cineυρεσις – Μιλάμε για το σινεμά με τον Σπύρο Σημάτη εδώ. Θα υπάρχει επίσης, ζωντανή μετάδοση από τη σελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

 

Παρασκευή 8 Μαΐου

17:00 Εικαστικά εργαστήρια με την Μαργαρίτα Γούτου εδώ

18:00 «Παρέχοντας ασφάλεια στα παιδιά σε περιόδους κρίσεων», Χαρά Αλεξίου, Ψυχολόγος & Θωμαΐς Σταύρου, Κοινωνική Λειτουργός, μέλη της επιστημονικής ομάδας του Κέντρου Πρόληψης εδώ

20:00 Μουσικό οδοιπορικό με τη Ζωή Παπαδοπούλου, η Μπέσσυ Νάσση παρουσιάζει τη γνωστή τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου εδώ. Το αφιέρωμα θα μεταδίδεται ζωντανά από τη σελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

 

Σάββατο 9 Μαΐου

12:00 Αφιέρωμα για τη Γιορτή της Μητέρας, η εκπαιδευτικός Διονυσία Τζόβολου και η Μπέσσυ Νάσση παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα- έκπληξη στη Γιορτή της Μητέρας για τους μικρούς μας φίλους και τις μητέρες τους εδώ. Θα υπάρχει επίσης, ζωντανή μετάδοση από τη σελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

 

Κυριακή 10 Μαΐου

20:00 Ταξίδια Ιστορίας, με τη Βάνα Μπεντεβή, Ο ρόλος της φιλικής εταιρείας στην προετοιμασία του αγώνα του 1821: Από την Οδησσό στη Βοστίτσα, οι Αχαιοί φιλικοί εδώ. Θα υπάρχει επίσης, ζωντανή μετάδοση από τη σελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

 
 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
«Νώε» - Παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Χατζημωυσιάδη στην Πάτρα

«Νώε» – Παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Χατζημωυσιάδη στην Πάτρα

Οι εκδόσεις Κίχλη και το βιβλιοπωλείο Πίξελ Books μας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Χατζημωυσιάδη «Νώε» την Τετάρτη ...
Ρέα Γαλανάκη «Πού ζει ο λύκος;»

Ρέα Γαλανάκη «Πού ζει ο λύκος;»

Είναι λεπτή, σχεδόν αόρατη, η γραμμή που μετατρέπει εντός μας ένα σημαντικό βίωμα σε ιστορικό γεγονός. Χωρίς να την ενδιαφέρει ...
Παναγιώτης Χατζημωυσιάδης «Το χιόνι των Αγράφων»

Παναγιώτης Χατζημωυσιάδης «Το χιόνι των Αγράφων»

Κυκλοφορεί η τέταρτη έκδοση του μυθιστορήματος του Παναγιώτη Χατζημωυσιάδη «Το χιόνι των Αγράφων», ενός βιβλίου που επαινέθηκε από την κριτική, ...
«Μπρανκαλεόνε» - Νέο άλμπουμ από τον Παύλο Παυλίδη

«Μπρανκαλεόνε» – Νέο άλμπουμ από τον Παύλο Παυλίδη

«Ο μάγος Μπρανκαλεόνε θα μπορούσε να είναι κάποιο φανταστικό πρόσωπο. Όμως είναι απολύτως υπαρκτό. Πρόκειται για τον αγαπημένο μου φίλο ...

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 13876 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top