Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία ΝΠΣ Βόλος 3 – 2 Παναιτωλικός: Παλάτια από άμμο

ΝΠΣ Βόλος 3 – 2 Παναιτωλικός: Παλάτια από άμμο

0
ΝΠΣ Βόλος - Παναιτωλικός: 3-2
ΝΠΣ Βόλος - Παναιτωλικός: 3-2

Ο Παναιτωλικός κατάφερε και έχασε από μία ομάδα την οποία την οποία εάν την είχε συναντήσει πέρυσι με 10 απουσίες, θα είχε φύγει με το διπλό και θα κοίταγε το επόμενο παιχνίδι. Αυτό δεν το λέμε για να μειώσουμε την ομάδα του Βόλου, σε καμία περίπτωση, αλλά για να δώσουμε έμφαση στο πόσο έχει μικρύνει ο Παναιτωλικός σε τόσο μικρό διάστημα.

Η αλλαγή στον πάγκο φαίνεται ότι άλλαξε τη νοοτροπία και την οργάνωση της ομάδας, ο Παναιτωλικός παίζει μπροστά με άλλο αέρα, μετά και τις πολλές αλλαγές που έκανε ο Χάβος στο δημιουργικό τομέα, αλλά δυστυχώς με νέο προπονητή, δε φέρνεις και νέα μυαλά για τους παίχτες.

Και ενώ η επιθετική γραμμή του Παναιτωλικού έκανε ό,τι μπορούσε, η άμυνά του ήταν ανύπαρκτη στα στημμένα. Με τρεις στημμένες φάσεις ο Παναιτωλικός πέταξε άλλο ένα παιχνίδι και μαζί του τρεις πολύτιμους βαθμούς, κλείνοντας έτσι το 1/3 του πρωταθλήματος ως έαν από τις επικρατέστερες ομάδες για υποβιβασμό. Είναι δύσκολο να χτίσεις σπίτι χωρίς να έχεις γερά θεμέλια, και αυτό φαίνεται να συμβαίνει με τον Παναιτωλικό.

Ακολουθούν τα στιγμιότυπα από τη novasports.gr και σε λίγη ώρα ακολουθεί συμπληρωματικό άρθρο με όλο το ενδιαφέρον οπτικοακουστικό υλικό που καταγράψαμε από την εξέδρα.

Το 1-0 από το Σανιά:

Το 1-1 από το Μουνίθ:

Το 2-1 από το Μαντζή:

το 2-2 από τον Αριγίμπι:

Το 3-2 από το Γέντρισεκ:

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια