Ανανέωση για το Nissan Navara

Η Nissan παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Navara και οι αλλαγές είναι μηχανικές, εξοπλιστικές αλλά και αισθητικές. Ας τις δούμε αναλυτικά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το Nissan Navara είναι ένα από τα δημοφιλέστερα pickup της ελληνικής αγοράς και όχι μόνο. Προκειμένου να συνεχίσει την πολύ καλή εμπορική του πορεία η Nissan αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να το ανανεώσει. Κάτι που έκανε, παρουσιάζοντάς μας και επισήμως τις αλλαγές του… φρεσκαρισμένου μοντέλου της.

Πλέον, το ανανεωμένο Nissan Navara έχει να επιδείξει σχεδιαστικά ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, ελαφρώς ανασχεδιασμένα φώτα και νέα σχέδια ζαντών 17 και 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό υπάρχουν αλλαγές σε λεπτομέρειες του ταμπλό, των διακοπτών και των πάνελ των θυρών, ενώ το σύστημα πολυμέσων είναι νέο και διαθέτει οθόνη αφής 8 ιντσών.


Οι κυριότερες αλλαγές όμως στο ανανεωμένο Nissan Navara αφορούν τα μηχανικά του μέρη. Πλέον, ο βασικός πετρελαιοκινητήρας του των 2.3 λίτρων έρχεται στις ίδιες ιπποδυνάμεις των 163 ή 190 ίππων, μόνο που χάρη στην διαφοροποίηση της υπερτροφοδότησης αποδίδει περισσότερη ροπή κατά 22 Nm φτάνοντας πλέον τα 452 Nm στο σύνολο, ενώ πληροί παράλληλα τις αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων Euro 6d-Temp.

Μάλιστα ο κινητήρας συνεργάζεται και με νέο κιβώτιο έξι ταχυτήτων με διαφοροποιημένη κλιμάκωση και συγκεκριμένα πιο αραιή από πριν. Τέλος, οφείλουμε να τονίσουμε πως για πρώτη φορά στην ιστορία του το Navara θα έχει τέσσερα δισκόφρενα αλλά και ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων πίσω.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]