O Tom Hanks “αγόρασε” αυτοκίνητο στην Αντίπαρο και δεν θα πιστεύεις τι!

Ο δημοφιλής και βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός, ως γνωστόν λατρεύει την Αντίπαρο και πλέον αγόρασε και αυτοκίνητο για να κυκλοφορεί σε αυτή

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Φαίνεται πως… βαρέθηκε τους κακοτράχαλους δρόμους της Αντίπαρου ο Tom Hanks και έτσι αποφάσισε να πάρει ένα αυτοκίνητο για τις ειδικές αποστολές στο κυκλαδίτικο νησί.

Και όχι δεν είναι κάποιο υπερπολυτελές SUV αλλά ένα ταπεινό Lada Niva μεταχειρισμένο και μάλιστα από ότι φαίνεται και από την φωτογραφία που ο Tom πόσταρε στον λογιαριασμό του στο Twitter δεν είναι και σε άριστη κατάσταση αν κρίνουμε από το χρώμα του τουλάχιστον.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο Post του ηθοποιού πιο κάτω, ο ίδιος έγραψε στην φωτογραφία “μόλις αγόρασα ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Τέλειο για τον Αύγουστο”.


Εμείς να του ευχηθούμε καλοτάξιδο και να τον βγάλει ασπροπρόσωπο στις κακοτράχαλες διαδρομές που θα επιλέξει να κινηθεί με το Lada Niva αν τελικά λέει αλήθεια πως το αγόρασε και δεν έβγαλε τη φωτογραφία σε κάποιο χώρο στάθμευσης έτσι για να μας τρολάρει όλους… Που μάλλον είναι και το πιθανότερο σενάριο!

Να θυμίσουμε πως ο Tom Hanks λατρεύει την Ελλάδα. Η γυναίκα του έχει ελληνικές ρίζες, ενώ έρχεται κάθε χρόνο και περνάει το καλοκαίρι του στην Αντίπαρο όπου έχει αγοράσει και σπίτι.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]